Blogg
Postet av i Blogg
  • Skriftstørrelse: Større Mindre
  • Skriv ut

Er du klar for bikinisesongen?

Jeg fikk et spørsmål fra en jente (også kalt voksen dame), på en av treningstimene mine denne uken; 'Nina, hvordan blir jeg kvitt denne?' Mens hun tok et godt tak i mageskinnet med begge hender og liksom dro det ut med en foraktelig mine. Jeg kjente med én gang at jeg ble litt trist, men jeg tar alle mine kunder dødsens alvorlig, både de jeg trener i grupper og de jeg trener individuelt. Mitt spontane tilbakespørsmål var, 'hvorfor vil du bli kvitt det?'

Sikkert et superteit svar, og ikke helt det hun ønsket...men; situasjonen tok en vending. Siden vi var i en sal med en fast gruppe jenter/damer som etterhvert kjenner hverandre godt, sa jeg høyt og tydelig, 'vet du, det tror jeg kan bli vanskelig'. Fordi jeg vet sånn noenlunde hvordan hun lever og trener.

Mange tror (og håper) at instruktører og personlige trenere har den 'hemmelige oppskriften' på hvordan bli kvitt magefettet og bygge sprettrumpe. Og ja, jeg har en plan med alle som kommer til meg, spesielt de som betaler store summer for PT-timer, selvsagt legger jeg meg i den ytterste selen for å skreddersy programmer slik at de skal nå sine mål. MEN, ikke alt kan fikses i en fei eller med trening. Til damen som halte og dro i magefettet sitt, sa jeg; vi har alle våre depoter, og det for en grunn. Dermed fikk jeg alles oppmerksomhet. Damegjengen satt på mattene sine klare for en lang runde situps (og nei, det hjelper ikke på magefettet og ta tre hundre av de om dagen). Kort fortalt lagrer sunne kropper mer eller mindre fett for 'a rainy day', og overgangsalderen kan eskalerer dette mer enn du trodde var mulig (hah! her snakker jeg av erfaring). Så med mindre vi bare trener og spiser fettfattigmat, eller er sylslanke fra naturen av (noen har de 'tynne' genene), så har kroppene en god tendens til å fylle opp 'depoter' og da spesielt når vi kommer i godt voksen alder.

Så hva er viktig, tenker jeg...det jeg prøvde å formidle til damene den dagen; hva skal vi bruke energien vår på? Her kommer dere på trening flere ganger i uken, dere ler, skravler og har det gøy, også skal litt magefett spolere resten av dagen? Skal dere slutte å unne dere den gode sausen eller det ekstra glasset vin, hvis det er det dere har lyst på?

Jeg satt og tenkte på dette i ettermiddag, da jeg rakk de siste solstrålene i en trang topp og kikket ned på min egen mage. På umerkelig vis har den på en måte ekspandert, og det til tross for mer trening enn noensinne og stort sett sunn mat. Jeg dytter ikke en eneste karbohydrat mer enn nødvendig og fett er jeg ikke så glad i (bortsett fra søndagsbacon), og allikevel har jeg fått et depot. Akkurat der jeg ikke ønsker det. Kunne det ikke ha vært så grei å lagt seg litt høyere opp og fordelt seg på hver sin pupp? 

Jeg har et triks som jeg anbefaler på det sterkeste; still deg naken foran speilet og gå nøye gjennom hver kvadratcentimeter. Erkjenn at du kanskje ikke er like happy med alt, med drit nå i det og FOKUSER på det som er bra! Jeg f.eks (og dette er MIN oppfattning og helt ærlig talt null interessant hva andre måtte mene) er fornøyd med leggene mine, synes jeg har rimelig bra rumpe og digger skuldrene mine. Og når resten faller sammen, sier jeg til meg selv at 'du er jaggu ikke verst til å være 51'. Mitt mantra, finn ditt og gjør deg selv glad! For vet du hva? Kroppen din er fantastisk, det er ditt instrument til å leve og bruk den som du ønsker! 

Bildet er fra bladet Kamille, og en jente som er STOLT og glad over kroppen sin. 

 

Sist endret på
Gi din vurdering av dette innlegget:

Kommentarer

Nina's Blogg

De siste bloggene

Takk for at du så meg
Blogg
Takk for at du så meg.  Jeg står ved kassen med mine to flasker rødvin, og det er fire foran m...
Les mer...
Hun er innom, så vidt.
Blogg
Igjen dette mammahjertet som lengter. Irriterende (for dem) opptatt av hvordan de har det. Ungene mi...
Les mer...
...jeg griner når jeg kommer, og jeg strigråter når jeg drar...
Blogg
Det er noe med disse vennskapene, disse gutta her nede, som betyr så mye for meg. Og ja, jeg har sk...
Les mer...
I give you a 10'er!
Blogg
Alex har sittet sammen med oss en times tid, men blir vinket over til et bord noen parasoller borten...
Les mer...
The ebony man
Blogg
Jeg ligger på magen på solsengen, mett etter lunsj og ørlite tipsy av rosévin, lukker øynene og nyte...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

insekter Thank You nærdødenopplevelse drinker meal Frukt likør ostemat Poteter Styrke kosemat Svinekjøtt kreft boller ettertanke feel good hold deg frisk egg restemat Nyttårsforsett loveyoutopieces restitusjonsmat Grill Kjøtt superdigg restitusjonsmat Grønnsaker Vær deg selv Indrefilét Fylla eplekake bilder Pakistansk mat røkelaks chèviche kylling verdens beste kjøttboller døttre mozarella enklere-blir-det-ikke Må ha tomatsaus supersaft alene ost Venninnemat helse småretter solskinnsboller rosépepper coctails Hamburger superenkelt Tzatziki chevre kjøttboller Trening Omtanke parmesan bra nok tapas ensomhet sykehus suppe Sunn mat! unntakstilstand Dagenderpåmat maki ruccola Øl&Aquavit Venner Il Buongustaio oliven Steinbit girlpower Svettetokter Hovedrett slank deg sunn neger barn bake Congratulations Ziconda pasta gjærbakst verdens beste på egne ben images Blåskjell frappé foto ferie Enkelt Lev godt forretter aubergine/tomat/parmesan kropp Hverdagshygge Kald drikke rynkefri misunnelse sauser hverdagsmiddag møkkamenn Noodler mammahjerte botox vennemat raskt og lekkert hjemløs shopping paprika Eid dirty Strandliv selvpleie olivenolje fresh rakfisk love influensa torsk syltet frukt tilbehør Førjulsmat secondhand desserter plommer kake pommes frites Middelhavet Høstsnadder elsker deg maroccan oil Canary Island Thai Tomater barnevennlig middag smakfullt Hummer russebarn Kyllingburger omelett snacks taco/wraps/tortillas julegaver voldtekt healty jul Pizza drittsekk lørdagsdigg død avocado Naprapat pretty fiskesuppe kamskjell broccoli Juledigg Frokost sommerkveld litt fest i hverdagen Iberico Feel good about your self Skalldyr spareribs Soldager reker i hvitløk vegetar rettferdighet Feriemat fashion reker hot suppe healthy Rosévin superdigg cocktail pen Serrano gjørdetenkelt savn Laks krabber Leve livet pitabrød Personlig trener Kylling Sommermat familie Feriemodus grønnsakssuppe Sjømat salat drit i å bry deg eggerøre parmesanchips aubergine top 10 venninner Lunsj Nattmat scampi døtre sushi Spicy kjøttkaker vårløk hjemmelaget spoiled Familiemiddag kakefest Katrine Italia kjærleik Sandwich sort/hvitt Søndagsdigg halloween spinat søndagsmiddag Bacon myk hud pestoboller Overgangsalder vårslepp kvinnefest godt nytt år Pynt Moules frites Det gode liv iskaffe kjærlighet Spania Mett av en rett Styrkeøkt russetid creepy chili jeg er her Fisk Be happy behappy friskt Nestkjærlighet fetaost

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)