Blogg
Postet av i Blogg
  • Skriftstørrelse: Større Mindre
  • Skriv ut

Er du klar for bikinisesongen?

Jeg fikk et spørsmål fra en jente (også kalt voksen dame), på en av treningstimene mine denne uken; 'Nina, hvordan blir jeg kvitt denne?' Mens hun tok et godt tak i mageskinnet med begge hender og liksom dro det ut med en foraktelig mine. Jeg kjente med én gang at jeg ble litt trist, men jeg tar alle mine kunder dødsens alvorlig, både de jeg trener i grupper og de jeg trener individuelt. Mitt spontane tilbakespørsmål var, 'hvorfor vil du bli kvitt det?'

Sikkert et superteit svar, og ikke helt det hun ønsket...men; situasjonen tok en vending. Siden vi var i en sal med en fast gruppe jenter/damer som etterhvert kjenner hverandre godt, sa jeg høyt og tydelig, 'vet du, det tror jeg kan bli vanskelig'. Fordi jeg vet sånn noenlunde hvordan hun lever og trener.

Mange tror (og håper) at instruktører og personlige trenere har den 'hemmelige oppskriften' på hvordan bli kvitt magefettet og bygge sprettrumpe. Og ja, jeg har en plan med alle som kommer til meg, spesielt de som betaler store summer for PT-timer, selvsagt legger jeg meg i den ytterste selen for å skreddersy programmer slik at de skal nå sine mål. MEN, ikke alt kan fikses i en fei eller med trening. Til damen som halte og dro i magefettet sitt, sa jeg; vi har alle våre depoter, og det for en grunn. Dermed fikk jeg alles oppmerksomhet. Damegjengen satt på mattene sine klare for en lang runde situps (og nei, det hjelper ikke på magefettet og ta tre hundre av de om dagen). Kort fortalt lagrer sunne kropper mer eller mindre fett for 'a rainy day', og overgangsalderen kan eskalerer dette mer enn du trodde var mulig (hah! her snakker jeg av erfaring). Så med mindre vi bare trener og spiser fettfattigmat, eller er sylslanke fra naturen av (noen har de 'tynne' genene), så har kroppene en god tendens til å fylle opp 'depoter' og da spesielt når vi kommer i godt voksen alder.

Så hva er viktig, tenker jeg...det jeg prøvde å formidle til damene den dagen; hva skal vi bruke energien vår på? Her kommer dere på trening flere ganger i uken, dere ler, skravler og har det gøy, også skal litt magefett spolere resten av dagen? Skal dere slutte å unne dere den gode sausen eller det ekstra glasset vin, hvis det er det dere har lyst på?

Jeg satt og tenkte på dette i ettermiddag, da jeg rakk de siste solstrålene i en trang topp og kikket ned på min egen mage. På umerkelig vis har den på en måte ekspandert, og det til tross for mer trening enn noensinne og stort sett sunn mat. Jeg dytter ikke en eneste karbohydrat mer enn nødvendig og fett er jeg ikke så glad i (bortsett fra søndagsbacon), og allikevel har jeg fått et depot. Akkurat der jeg ikke ønsker det. Kunne det ikke ha vært så grei å lagt seg litt høyere opp og fordelt seg på hver sin pupp? 

Jeg har et triks som jeg anbefaler på det sterkeste; still deg naken foran speilet og gå nøye gjennom hver kvadratcentimeter. Erkjenn at du kanskje ikke er like happy med alt, med drit nå i det og FOKUSER på det som er bra! Jeg f.eks (og dette er MIN oppfattning og helt ærlig talt null interessant hva andre måtte mene) er fornøyd med leggene mine, synes jeg har rimelig bra rumpe og digger skuldrene mine. Og når resten faller sammen, sier jeg til meg selv at 'du er jaggu ikke verst til å være 51'. Mitt mantra, finn ditt og gjør deg selv glad! For vet du hva? Kroppen din er fantastisk, det er ditt instrument til å leve og bruk den som du ønsker! 

Bildet er fra bladet Kamille, og en jente som er STOLT og glad over kroppen sin. 

 

Sist endret på
Gi din vurdering av dette innlegget:

Kommentarer

Nina's Blogg

De siste bloggene

Drit i å bry deg så mye...bry deg heller mer
Blogg
Jeg har nettopp sittet og sett på dokumentaren 'Mellom oss'. Gjennom et helt år, har helt 'vanlige' ...
Les mer...
Det å ville være 'verdensmester', kan faktisk koste deg livet.
Blogg
PANG!!! Jeg hadde vært våken siden klokken fire den morgenen, og da det begynte å lysne av dag, ga ...
Les mer...
To eller tre kanariefugler...ikke mine døtres ansvar. Hell no!
Blogg
Jeg fikk en mail her for leden (ja, jeg er så gammel at jeg ikke bare bruker, men liker uttrykket), ...
Les mer...
Hey, I'm crazy, I know I'm not the only one
Blogg
Alene. Har du kjent på den følelsen, å være helt alene? Det er jeg ganske sikker på at du har, en e...
Les mer...
Ikke f*** om du skal få definere hvem jeg er...
Blogg
Det er ganske så tøft å stå der, la panseret sprekke og skrelle av seg det ytterste skallet. Gj...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

chevre likør supersaft rynkefri vårløk egg Eid pen reker i hvitløk cocktail Iberico sort/hvitt Øl&Aquavit russetid spinat ferie litt fest i hverdagen helse Canary Island Kjøtt bilder kamskjell kjærleik venninner Omtanke pretty Kald drikke foto familie Sjømat Svettetokter oliven savn Be happy plommer Juledigg coctails hold deg frisk Feriemat broccoli Laks ostemat Familiemiddag Hovedrett loveyoutopieces Kylling grønnsakssuppe taco/wraps/tortillas mammahjerte restitusjonsmat Spicy Italia krabber Nyttårsforsett kake chili slank deg sunn spoiled Hummer kropp Sommermat snacks kjøttkaker Feel good about your self smakfullt reker Thank You pestoboller Styrke meal Styrkeøkt Soldager Grønnsaker Sunn mat! Thai vennemat fashion Lunsj bra nok boller healty Personlig trener verdens beste kjøttboller paprika Venner rettferdighet Sandwich nærdødenopplevelse Rosévin lørdagsdigg maroccan oil Blåskjell Pizza pitabrød olivenolje friskt solskinnsboller tapas Feriemodus Grill kakefest fetaost Leve livet parmesanchips spareribs superdigg restitusjonsmat Dagenderpåmat forretter tilbehør Kyllingburger Katrine hverdagsmiddag elsker deg Frokost superenkelt syltet frukt gjørdetenkelt sykehus drit i å bry deg søndagsmiddag jeg er her Førjulsmat russebarn frappé Skalldyr love Pynt Fisk top 10 aubergine/tomat/parmesan hot suppe Hverdagshygge Bacon kjærlighet voldtekt verdens beste Venninnemat møkkamenn jul Steinbit sauser Ziconda pommes frites rakfisk unntakstilstand dirty drittsekk vårslepp Høstsnadder Det gode liv kreft Søndagsdigg Vær deg selv drinker secondhand chèviche kylling julegaver neger Spania Strandliv torsk Moules frites barnevennlig middag superdigg botox tomatsaus restemat mozarella Indrefilét Nattmat Lev godt raskt og lekkert girlpower Hamburger Svinekjøtt omelett død kjøttboller Overgangsalder halloween parmesan rosépepper pasta eggerøre Il Buongustaio scampi ensomhet Middelhavet Pakistansk mat barn ruccola avocado Naprapat Serrano aubergine på egne ben ost ettertanke Poteter insekter Enkelt bake Må ha maki salat creepy kvinnefest Mett av en rett eplekake godt nytt år døttre småretter Noodler myk hud enklere-blir-det-ikke kosemat selvpleie Tzatziki shopping Nestkjærlighet alene hjemmelaget fresh suppe misunnelse healthy fiskesuppe images røkelaks feel good sushi Tomater desserter influensa Congratulations iskaffe døtre gjærbakst Frukt sommerkveld hjemløs vegetar Trening Fylla

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)