Blogg
Postet av i Blogg
  • Skriftstørrelse: Større Mindre
  • Skriv ut

Er du klar for bikinisesongen?

Jeg fikk et spørsmål fra en jente (også kalt voksen dame), på en av treningstimene mine denne uken; 'Nina, hvordan blir jeg kvitt denne?' Mens hun tok et godt tak i mageskinnet med begge hender og liksom dro det ut med en foraktelig mine. Jeg kjente med én gang at jeg ble litt trist, men jeg tar alle mine kunder dødsens alvorlig, både de jeg trener i grupper og de jeg trener individuelt. Mitt spontane tilbakespørsmål var, 'hvorfor vil du bli kvitt det?'

Sikkert et superteit svar, og ikke helt det hun ønsket...men; situasjonen tok en vending. Siden vi var i en sal med en fast gruppe jenter/damer som etterhvert kjenner hverandre godt, sa jeg høyt og tydelig, 'vet du, det tror jeg kan bli vanskelig'. Fordi jeg vet sånn noenlunde hvordan hun lever og trener.

Mange tror (og håper) at instruktører og personlige trenere har den 'hemmelige oppskriften' på hvordan bli kvitt magefettet og bygge sprettrumpe. Og ja, jeg har en plan med alle som kommer til meg, spesielt de som betaler store summer for PT-timer, selvsagt legger jeg meg i den ytterste selen for å skreddersy programmer slik at de skal nå sine mål. MEN, ikke alt kan fikses i en fei eller med trening. Til damen som halte og dro i magefettet sitt, sa jeg; vi har alle våre depoter, og det for en grunn. Dermed fikk jeg alles oppmerksomhet. Damegjengen satt på mattene sine klare for en lang runde situps (og nei, det hjelper ikke på magefettet og ta tre hundre av de om dagen). Kort fortalt lagrer sunne kropper mer eller mindre fett for 'a rainy day', og overgangsalderen kan eskalerer dette mer enn du trodde var mulig (hah! her snakker jeg av erfaring). Så med mindre vi bare trener og spiser fettfattigmat, eller er sylslanke fra naturen av (noen har de 'tynne' genene), så har kroppene en god tendens til å fylle opp 'depoter' og da spesielt når vi kommer i godt voksen alder.

Så hva er viktig, tenker jeg...det jeg prøvde å formidle til damene den dagen; hva skal vi bruke energien vår på? Her kommer dere på trening flere ganger i uken, dere ler, skravler og har det gøy, også skal litt magefett spolere resten av dagen? Skal dere slutte å unne dere den gode sausen eller det ekstra glasset vin, hvis det er det dere har lyst på?

Jeg satt og tenkte på dette i ettermiddag, da jeg rakk de siste solstrålene i en trang topp og kikket ned på min egen mage. På umerkelig vis har den på en måte ekspandert, og det til tross for mer trening enn noensinne og stort sett sunn mat. Jeg dytter ikke en eneste karbohydrat mer enn nødvendig og fett er jeg ikke så glad i (bortsett fra søndagsbacon), og allikevel har jeg fått et depot. Akkurat der jeg ikke ønsker det. Kunne det ikke ha vært så grei å lagt seg litt høyere opp og fordelt seg på hver sin pupp? 

Jeg har et triks som jeg anbefaler på det sterkeste; still deg naken foran speilet og gå nøye gjennom hver kvadratcentimeter. Erkjenn at du kanskje ikke er like happy med alt, med drit nå i det og FOKUSER på det som er bra! Jeg f.eks (og dette er MIN oppfattning og helt ærlig talt null interessant hva andre måtte mene) er fornøyd med leggene mine, synes jeg har rimelig bra rumpe og digger skuldrene mine. Og når resten faller sammen, sier jeg til meg selv at 'du er jaggu ikke verst til å være 51'. Mitt mantra, finn ditt og gjør deg selv glad! For vet du hva? Kroppen din er fantastisk, det er ditt instrument til å leve og bruk den som du ønsker! 

Bildet er fra bladet Kamille, og en jente som er STOLT og glad over kroppen sin. 

 

Sist endret på
Gi din vurdering av dette innlegget:

Kommentarer

Nina's Blogg

De siste bloggene

...jeg griner når jeg kommer, og jeg strigråter når jeg drar...
Blogg
Det er noe med disse vennskapene, disse gutta her nede, som betyr så mye for meg. Og ja, jeg har sk...
Les mer...
I give you a 10'er!
Blogg
Alex har sittet sammen med oss en times tid, men blir vinket over til et bord noen parasoller borten...
Les mer...
The ebony man
Blogg
Jeg ligger på magen på solsengen, mett etter lunsj og ørlite tipsy av rosévin, lukker øynene og nyte...
Les mer...
Jeg kjenner jeg må trekke pusten dypt...konsentrere meg for det som må komme.
Blogg
Jeg sitter i sofaen oppe på 'loftstuen', det nærmeste rommet jeg kan komme hennes, uten å virke påtr...
Les mer...
Jeg har ikke presset 2x4 kilo ut gjennom vagina, men jeg har allikevel født.
Blogg
Med litt undring, men mest interesse, har jeg fulgt debatten siste dager og hva som er 'best'; keise...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

spoiled sommerkveld ettertanke Svinekjøtt barn chèviche kylling Kald drikke godt nytt år desserter alene chili søndagsmiddag Moules frites rynkefri lørdagsdigg Pakistansk mat Tzatziki myk hud avocado Feriemat mammahjerte salat Steinbit suppe død maroccan oil Grill Nestkjærlighet tilbehør halloween gjærbakst Øl&Aquavit broccoli Lunsj på egne ben nærdødenopplevelse grønnsakssuppe Thank You vegetar hold deg frisk Juledigg Spicy Rosévin vårslepp ruccola superdigg restitusjonsmat Spania Høstsnadder Omtanke møkkamenn healthy tomatsaus reker i hvitløk Poteter Feriemodus Pynt paprika pasta Overgangsalder syltet frukt kakefest friskt Enkelt Søndagsdigg døttre aubergine/tomat/parmesan Laks bake olivenolje litt fest i hverdagen supersaft venninner Be happy Hamburger fiskesuppe solskinnsboller scampi enklere-blir-det-ikke kjærleik hjemmelaget healty Styrke Skalldyr dirty vårløk voldtekt snacks kjærlighet Il Buongustaio Venninnemat parmesanchips Personlig trener superdigg kropp Sunn mat! ost ferie creepy rosépepper Styrkeøkt pretty Naprapat drit i å bry deg forretter Thai Sommermat boller Grønnsaker Pizza behappy sort/hvitt taco/wraps/tortillas kvinnefest Middelhavet torsk plommer kjøttboller Frokost slank deg sunn Det gode liv Lev godt hot suppe Fylla kake egg Katrine raskt og lekkert Hverdagshygge savn unntakstilstand Familiemiddag smakfullt loveyoutopieces Kjøtt Dagenderpåmat botox fashion kosemat reker influensa Vær deg selv drittsekk Feel good about your self elsker deg gjørdetenkelt krabber Fisk kamskjell top 10 pestoboller Svettetokter Frukt røkelaks hjemløs shopping Nyttårsforsett coctails verdens beste kjøttboller secondhand Ziconda Serrano ostemat Hovedrett fetaost Kylling familie sykehus helse eplekake Eid bra nok pen sushi kreft Leve livet Hummer julegaver døtre foto sauser Mett av en rett rettferdighet neger Tomater bilder meal iskaffe misunnelse Strandliv Italia girlpower kjøttkaker vennemat oliven jeg er her Soldager Nattmat superenkelt selvpleie ensomhet omelett russetid drinker rakfisk Venner jul Indrefilét barnevennlig middag cocktail Trening spareribs fresh restitusjonsmat Bacon Iberico restemat mozarella småretter love Canary Island likør maki pommes frites Må ha hverdagsmiddag frappé russebarn chevre pitabrød Sjømat tapas insekter Blåskjell Kyllingburger parmesan images Førjulsmat Congratulations spinat verdens beste aubergine feel good Sandwich eggerøre Noodler

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)