Blogg
Postet av i Blogg
  • Skriftstørrelse: Større Mindre
  • Skriv ut

Gratulerer med dagen, Mamma!

Mens dere sitter i stuen og ler av full hals over et spørrespill, så må jeg forte meg å poste dette innlegget uten at dere merker det. Derfor har jeg ikke tid til å lese over eller skrive til alt det jeg vil, fordi det er såå mye jeg kan si  (pluss at jeg skjønner svært lite av denne bloggsiden så får gjøre mitt beste på de få minuttene jeg har alene, hehe) <3  Men here we go

 

 

b2ap3_thumbnail_image3.JPG

Kjære Mamma

 

I dag blir du 53 år - og 53 har aldri sett så bra ut. Dette året har jeg tilbrakt mye mindre tid med deg og pappa enn noen gang før, jeg har jo flyttet hjemmefra. Det har gått veldig fint da, og det kan jeg bare takke dere for.

Jeg er så utrolig takknemlig og glad for at DU er min mamma, og som jeg pleier å si - du er verdens beste mamma. Og det mener jeg, fordi jeg tror svært få, om noen, kan måle seg med deg. Ikke bare som en mamma, men som et menneske. Som datter, søster, kone, mamma og venn.

 

Du passer på alle, Mamma. Du bryr deg om at alle har det bra og du står aldri og ser på at noen andre gjør jobben. Du vil alltid hjelpe til, noen ganger litt for mye, men det er alltid godt ment. Og uansett hvor irritert og sint jeg blir når du ikke lar meg lage familiemiddag i fred, så vet jeg du bare mener godt med det. Og det er øyeblikk som det, oss to på kjøkkenet eller oss to i sofaen foran tv'en, som jeg setter så stor pris på.

De to-tre siste årene har vært to tøffe, fine og spesielle år. Jeg synes de har skilt seg veldig ut og de har lært oss mye. Du har stått ved min side, aldri latt meg tvile et øyeblikk på at du ALLTID er der for meg. Uansett hvor vanskelig ting har vært, så har du vist meg at jeg alltid kan komme til deg. Både i vanskelige situasjoner, men også gode, så har det vært en enorm lettelse og trygghet for meg å vite at jeg kan komme til deg uansett hva det er uten å være redd for hvordan du vil reagere. For uansett om du blir redd eller sinna, så går det fint. Du vet alltid hva du skal si eller gjøre. Det er utrolig fint for meg at jeg vet jeg kan snakke med deg om alt. Vi ler sammen, synger sammen, gråter sammen og lærer sammen. Og det er jeg så utrolig heldig med.

 

b2ap3_thumbnail_image2.JPG

 

Å bo to timer unna deg og pappa har faktisk vært lettere enn forventet. Jeg trodde det skulle være en vanskelig overgang fordi jeg har hatt det så fint hjemme. Det tror jeg helt ærlig ikke alle 19åringer tenker, men så heldig er jeg! Selvom jeg kanskje til tider har fått litt for gode puter under armene, så mener jeg at du har lært meg og Julie akkurat det vi trenger. Helt riktig.

Selv om mye av barndomsminnene mine handler om slåsskamper med Julie og krangler over telefonen til deg om hvem av oss som hadde skylden, så bunner det bare i en ting; verdens beste, vakreste mamma som oppdro oss, hjalp oss og slapp alt du hadde i hendene om vi trengte deg.

Det er flere ganger jeg har hørt historier av andre om hvordan det er med mødrene deres og hjemme og jeg har tenkt, 'damn jeg har en bra mamma'. Derfor har det å flytte hjemmefra vært en litt enklere ting, tror jeg. Jeg vet at jeg kan komme hjem når som helst. Det er likevel alltid trist å reise fra dere og tilbake til Moelv, men så er det heldigvis aldri såå lenge mellom hver gang.

 

Det er ikke jeg bare Julie, Pappa og jeg (for ikke å snakke om gutta) som setter enormt pris på deg i hverdagen vår. Jeg er så utrolig heldig som kan spørre deg og pappa «kan jeg få besøk av 6 venninner nå?», midt oppi middagslaging. JA! svarer dere. Og så dekker du på og rydder klart for at vi skal få kose oss i naborommet mens dere såvidt hører TV'en over skravla vår.. hehe. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger venner av meg sier hvor snille dere er, hvor vakker du er (!) og hvor hyggelig det er å komme på besøk til oss. «du har så snille foreldre, Mie!» Fordi du kommer alltid å hilser på og sier hade, du ønsker alltid velkommen, og noen ganger er du vel på nippet til å sette deg med oss (og det er helt GREIT!). Selv om jeg nesten må dytte deg ut av rommet, så er jeg så glad for nettopp det og at du er der. Det er så koselig. Og det er veldig koselig for meg å høre, og ikke minst at dere alltid er så greie. Det setter jeg så stor pris på, og det er vel noe mange kan misunne tror jeg.

 

b2ap3_thumbnail_image1-1.JPG

 

Mamma, du stiller alltid opp for oss. Du gjør alltid det beste du kan for at vi skal ha det bra. Jeg er så glad for at jeg har en så ærlig, godhjertet og omsorgsfull mamma å se opp til. Jeg kunne ikke tenkt meg et bedre forbilde og eller bedre person til å forme Julie og meg. Og jeg håper at jeg den dagen jeg selv blir mamma, kan være bare i nærheten av en like god mamma som det du er for oss.

Men inntil det, så håper jeg at jeg kan være et like godt menneske som det du er.

 

Jeg elsker deg over alt på jord, og selv det er ikke engang i nærheten fordi ord kan ikke beskrive det.

Over alle stjerner og planetene

alle sandkorn

<3

Gratulerer så mye med dagen, Mamma

 

b2ap3_thumbnail_image3-1.JPG

Sist endret på
Gi din vurdering av dette innlegget:

Kommentarer

Nina's Blogg

De siste bloggene

Det å ville være 'verdensmester', kan faktisk koste deg livet.
Blogg
PANG!!! Jeg hadde vært våken siden klokken fire den morgenen, og da det begynte å lysne av dag, ga ...
Les mer...
To eller tre kanariefugler...ikke mine døtres ansvar. Hell no!
Blogg
Jeg fikk en mail her for leden (ja, jeg er så gammel at jeg ikke bare bruker, men liker uttrykket), ...
Les mer...
Hey, I'm crazy, I know I'm not the only one
Blogg
Alene. Har du kjent på den følelsen, å være helt alene? Det er jeg ganske sikker på at du har, en e...
Les mer...
Ikke f*** om du skal få definere hvem jeg er...
Blogg
Det er ganske så tøft å stå der, la panseret sprekke og skrelle av seg det ytterste skallet. Gj...
Les mer...
Me too. Ja, jeg er blitt voldtatt.
Blogg
Kampanjen traff meg som en knyttneve. Ikke altfor hardt, men dog...jo faktisk ganske hardt, når jeg ...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

Italia Vær deg selv Thank You misunnelse suppe Indrefilét Nyttårsforsett Dagenderpåmat taco/wraps/tortillas døttre Congratulations parmesan rosépepper Pizza kakefest Feel good about your self Høstsnadder plommer Moules frites Nattmat torsk kosemat supersaft raskt og lekkert Styrke halloween spareribs fresh krabber Iberico drinker ostemat olivenolje aubergine scampi rynkefri creepy Eid Lev godt Sommermat shopping drittsekk eggerøre på egne ben images barn ost pen Øl&Aquavit ettertanke hjemmelaget Strandliv unntakstilstand Lunsj Sjømat hverdagsmiddag reker reker i hvitløk Styrkeøkt Tomater venninner oliven nærdødenopplevelse spoiled dirty pommes frites fetaost loveyoutopieces myk hud likør superdigg restitusjonsmat lørdagsdigg hot suppe Ziconda kake verdens beste kjøttboller Kyllingburger Fylla Poteter Fisk Sandwich grønnsakssuppe fiskesuppe Overgangsalder maroccan oil Må ha foto chèviche kylling vårslepp aubergine/tomat/parmesan snacks familie Skalldyr broccoli salat Svinekjøtt coctails savn Soldager chili pasta restitusjonsmat bra nok secondhand røkelaks verdens beste bake møkkamenn ruccola Enkelt russetid top 10 død Det gode liv syltet frukt Svettetokter helse sykehus boller Leve livet Venninnemat Feriemodus tomatsaus superenkelt ensomhet mammahjerte Serrano voldtekt sort/hvitt bilder sommerkveld gjærbakst kvinnefest frappé Frokost pitabrød vennemat Middelhavet Tzatziki tapas chevre avocado girlpower botox enklere-blir-det-ikke cocktail Venner Hummer Personlig trener pestoboller Rosévin forretter friskt gjørdetenkelt Pynt døtre eplekake elsker deg paprika meal kropp Spicy maki Be happy Steinbit Juledigg kamskjell solskinnsboller smakfullt Frukt Katrine fashion Trening rettferdighet Kylling tilbehør Førjulsmat superdigg hjemløs spinat barnevennlig middag pretty Canary Island hold deg frisk insekter mozarella kjærlighet litt fest i hverdagen Thai selvpleie restemat Hamburger kreft parmesanchips Kald drikke healthy kjøttboller Naprapat slank deg sunn rakfisk Pakistansk mat love Mett av en rett Grill Hverdagshygge egg sushi Laks Søndagsdigg Sunn mat! neger Feriemat desserter Blåskjell iskaffe Noodler Familiemiddag Bacon Il Buongustaio russebarn vårløk Hovedrett kjøttkaker influensa omelett vegetar healty feel good småretter Kjøtt søndagsmiddag sauser Spania alene Grønnsaker julegaver ferie Nestkjærlighet Omtanke jul

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)