Blogg
Postet av i Blogg
  • Skriftstørrelse: Større Mindre
  • Skriv ut

Liten fugl tar salto!

Det er nå en gang slik at det er noe lite innbydende og ulekkert med et rått kyllingbryst, så det gjelder å mekke det etter alle kunstens regler så fort som mulig. Så glem det ulekre bildet under, og forestill deg følgende: Ta en pose krydder med masse hvitløk og mer enn nok chili og tørket basilikum. Jeg bruker spesialblandingen fra Il Buongustaio i Mathallen, som mekker sine egne krydder og selger i løsvekt - nydelig. Anyway, sørg for nok chili, en titt ned i posen fra Il Buongustaio og jeg får nyseanfall, da er komposisjonen slik jeg liker den.

b2ap3_thumbnail_2015-01-13-19.57.22_20150114-192229_1.jpg

Varm en panne med olivenolje, dryss over krydderet og vend og rør til alt er gjennomstekt (viktig!) og når kyllingbitene får en gyllen stekeskorpe, setter du til side og lar det lune ned.

b2ap3_thumbnail_2015-01-13-20.12.34_20150114-192234_1.jpg

Dette skal jo gå kjapt, så mens fuglen blir brun i pannen, kutter vi søt paprika i skiver. En stor avocado blir delt i to (slipp en stor kniv ned i steinen og løft ut), og med en skje løftes kjøttet ut lagvis fra skallet. Et par never ruccolasalat blandet med grovskåret issalat (kombinasjonen ruccola med mye smak og den sprø og saftige issalaten blir aldri feil) og en halv slangeagurk deles i lillefingertykke staver. 

b2ap3_thumbnail_2015-01-13-21.39.35_20150114-192248_1.jpg

Bland alt og legg over chilihvitløk-kyllingen, deilig lunt mot det kalde sprø. Dryss over (store, hvis du har) rosépepper, sprinkle med en god balsamico og vær mer enn passe generøs med din beste ex v olivenolje. 

b2ap3_thumbnail_2015-01-13-21.41.24_20150114-192310_1.jpg

Og blir det mot formodning noe til overs?

Høvle over fersk parmesan og legg i tett boks, med plastgaffel og engangsemballasje ble dette enkel lunsj for min yngste.

b2ap3_thumbnail_2015-01-13-23.41.23.jpg

Sist endret på
Gi din vurdering av dette innlegget:

Kommentarer

Nina's Blogg

De siste bloggene

Takk for at du så meg
Blogg
Takk for at du så meg.  Jeg står ved kassen med mine to flasker rødvin, og det er fire foran m...
Les mer...
Hun er innom, så vidt.
Blogg
Igjen dette mammahjertet som lengter. Irriterende (for dem) opptatt av hvordan de har det. Ungene mi...
Les mer...
...jeg griner når jeg kommer, og jeg strigråter når jeg drar...
Blogg
Det er noe med disse vennskapene, disse gutta her nede, som betyr så mye for meg. Og ja, jeg har sk...
Les mer...
I give you a 10'er!
Blogg
Alex har sittet sammen med oss en times tid, men blir vinket over til et bord noen parasoller borten...
Les mer...
The ebony man
Blogg
Jeg ligger på magen på solsengen, mett etter lunsj og ørlite tipsy av rosévin, lukker øynene og nyte...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

søndagsmiddag salat Hamburger kjærlighet Be happy images taco/wraps/tortillas Pynt bake Eid elsker deg misunnelse Omtanke sauser Skalldyr voldtekt drit i å bry deg tomatsaus chili Nestkjærlighet verdens beste kjøttboller Hovedrett Thank You Spania barnevennlig middag loveyoutopieces restitusjonsmat Hverdagshygge sykehus avocado iskaffe Feel good about your self broccoli Må ha Rosévin Steinbit Sunn mat! Bacon girlpower Frukt Mett av en rett Canary Island Il Buongustaio parmesan paprika Trening Tzatziki sort/hvitt bra nok Venninnemat supersaft botox vegetar secondhand mozarella rynkefri litt fest i hverdagen Overgangsalder snacks Iberico gjærbakst Lunsj aubergine/tomat/parmesan savn reker spinat Juledigg healthy egg hot suppe tilbehør hverdagsmiddag fiskesuppe Serrano Kald drikke Det gode liv Familiemiddag Leve livet reker i hvitløk Pizza syltet frukt på egne ben superdigg restitusjonsmat olivenolje jul kvinnefest krabber kjøttboller raskt og lekkert Styrkeøkt familie chèviche kylling møkkamenn pretty kropp hold deg frisk tapas superenkelt Middelhavet Grill insekter alene Feriemodus Søndagsdigg maroccan oil Førjulsmat rosépepper vårslepp influensa pitabrød Italia mammahjerte coctails pestoboller ruccola spoiled Svinekjøtt fashion Vær deg selv godt nytt år rettferdighet helse hjemløs ensomhet vårløk kake Soldager Personlig trener sommerkveld ferie russebarn Kjøtt scampi pasta top 10 rakfisk Sommermat maki Noodler healty kakefest unntakstilstand ettertanke desserter jeg er her Blåskjell myk hud Strandliv Sandwich kreft halloween Thai Øl&Aquavit restemat shopping ost Katrine Venner Hummer fresh lørdagsdigg parmesanchips spareribs Høstsnadder likør foto småretter venninner Nyttårsforsett hjemmelaget ostemat fetaost russetid forretter røkelaks friskt Lev godt enklere-blir-det-ikke vennemat Kyllingburger torsk Dagenderpåmat Ziconda feel good kjærleik Poteter drinker boller plommer Laks døttre chevre Styrke Nattmat Kylling dirty Tomater meal superdigg Spicy frappé Enkelt smakfullt Fisk kjøttkaker verdens beste Pakistansk mat eggerøre aubergine bilder nærdødenopplevelse grønnsakssuppe cocktail Moules frites døtre død barn slank deg sunn oliven Grønnsaker pen Feriemat julegaver drittsekk Sjømat Indrefilét eplekake Frokost Svettetokter sushi creepy solskinnsboller Congratulations Naprapat omelett kosemat kamskjell suppe behappy selvpleie pommes frites Fylla love gjørdetenkelt neger

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)