Hva sier pressen

BOKKLUBEN.NO 

  • Bli en vert uten prestasjonsangst
  • Mer enn 70 velsmakende, enkle og kjappe oppskrifter
  • Perfekte retter til vennemiddagen

 

Det er få ting som er så hyggelig som å treffe gode venner til uformelle middager for å oppdatere seg på de siste ukers begivenheter. Dette er boka for deg som egentlig liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd! Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter...

Det beste av alt

I Venner til middag finner du oppskrifter på mer enn 70 retter som har det til felles at de smaker fabelaktig og samtidig er raske å tilberede. Boka er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Hovedvekten av rettene er basert på grønnsaker, sjømat og hvitt kjøtt, sammen med urter og krydder - enkle, delikate råvarer med mye smak. Det viktigste av alt er likevel at alle rettene kan lages på under en time - og at mange også kan lages dagen i forveien. Det betyr at du slipper å stå og svette på kjøkkenet lang tid etter at gjestene har kommet og føle at du forsømmer vertinne/vert oppgavene dine samtidig som du går glipp av hele moroa.

Heftig og begeistret

Nina Cappelen har en humoristisk og begeistret stil som gir deg tro på at det er mulig å invitere til godt lag på 1-2-3. Alt her er basert på gode råvarer som er tilgjengelige i de fleste dagligvarebutikker, og ingen av rettene har lange ingredienslister som vil ta motet fra deg. For clouet, i følge Nina Cappelen, er kombinasjonen av få ingredienser som får det enkle til å framstå som avansert.

Miks og match

Inviter vennene hjem på tapas, og fyll bordet med smakfulle oliven, marinerte tomater, krydrede kjøttboller, små stykker av blekksprut og fast fisk, pateer og marinert hvitløk. Eller hva med Grisegodt med havsmak - en enretters kombinasjon av svin og scampi - som vil føre til gode sukk langs bordet? Det vil garantert gjøre noe for kokkeselvtilliten og mestringsfølelsen din. Er du allerede en habil vennekokk vil boka føre til ytterligere inspirasjon og glede. For nå blir det rett og slett lekende lett å invitere gjester til middag! Det er enklere enn du tror og gir alltid en masse glede tilbake.

Presentert av Sissel Stordahl, redaksjonen i Bokklubben

http://m.bokklubben.no/SamboWeb/mobil/produkt.do?produktId=3098614

 

GYLDENDAL.NO

Dette er førstehjelpsboken for dem som liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd. Her får man oppskrifter på mer enn 70 retter som smaker fabelaktig og tar kort tid å tilberede. Alt er basert på gode råvarer som man får kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, og som passer til å ha på lager i fryser og matskap. Maten lager man i en fei! Best av alt: Boken er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter. Nina Cappelen skriver i en humoristisk og begeistret stil som gir en tro på at det er lett som en lek å invitere til middag, enten det er hverdag eller fest.

http://www.gyldendal.no/Fakta-og-dokumentar/Mat-og-drikke/Venner-til-middag

Nina's Blogg

De siste bloggene

Du må for all del, si i fra hvis det er noe?
Blogg
Første påskedag og kanskje den aller mest hellige av alle årets hellige dager.  Noen har et re...
Les mer...
I morgen er det ti år siden drapet på Martine
Blogg
Er du en mamma, en pappa, en søster eller bror?  Tenk deg at du en dag, midt i travel f...
Les mer...
Drit i å bry deg så mye...bry deg heller mer
Blogg
Jeg har nettopp sittet og sett på dokumentaren 'Mellom oss'. Gjennom et helt år, har helt 'vanlige' ...
Les mer...
Det å ville være 'verdensmester', kan faktisk koste deg livet.
Blogg
PANG!!! Jeg hadde vært våken siden klokken fire den morgenen, og da det begynte å lysne av dag, ga ...
Les mer...
To eller tre kanariefugler...ikke mine døtres ansvar. Hell no!
Blogg
Jeg fikk en mail her for leden (ja, jeg er så gammel at jeg ikke bare bruker, men liker uttrykket), ...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

Svettetokter halloween superdigg grønnsakssuppe reker Nattmat Kjøtt Søndagsdigg tapas creepy Poteter død Naprapat hot suppe ostemat Familiemiddag Spicy møkkamenn slank deg sunn kvinnefest bra nok smakfullt ensomhet bake Noodler superdigg restitusjonsmat chèviche kylling Blåskjell Moules frites forretter Juledigg pasta Kald drikke misunnelse Nestkjærlighet kjøttkaker mozarella myk hud Skalldyr omelett secondhand images botox selvpleie fetaost Thai spinat parmesanchips sort/hvitt vegetar healthy Frukt døtre love helse vennemat taco/wraps/tortillas Leve livet sommerkveld kjærleik rakfisk kjærlighet Serrano ost Fisk dirty syltet frukt alene Trening kropp kosemat desserter Dagenderpåmat rettferdighet friskt ettertanke Ziconda Indrefilét Vær deg selv Congratulations Iberico sauser Tzatziki maroccan oil feel good venninner Svinekjøtt Høstsnadder søndagsmiddag sykehus fiskesuppe solskinnsboller kjøttboller verdens beste kjøttboller oliven Sommermat chili Italia likør Tomater raskt og lekkert plommer ferie Mett av en rett drit i å bry deg coctails krabber litt fest i hverdagen Hamburger Hverdagshygge parmesan pitabrød småretter Fylla familie Laks barn Lunsj avocado kamskjell Personlig trener tomatsaus Soldager torsk vårslepp suppe Il Buongustaio kakefest Rosévin scampi drittsekk bilder Hummer girlpower Feel good about your self Be happy Sunn mat! fashion top 10 mammahjerte reker i hvitløk chevre Venninnemat Må ha Hovedrett neger superenkelt Styrkeøkt Pakistansk mat gjørdetenkelt maki aubergine Middelhavet russebarn egg drinker pommes frites lørdagsdigg insekter Lev godt julegaver Det gode liv Bacon vårløk snacks Feriemodus salat Steinbit influensa hverdagsmiddag Thank You Feriemat shopping hjemløs eplekake Frokost Nyttårsforsett restitusjonsmat Strandliv røkelaks Grill hjemmelaget cocktail gjærbakst Canary Island Omtanke olivenolje boller Kylling healty jeg er her broccoli pestoboller aubergine/tomat/parmesan Enkelt voldtekt Styrke restemat ruccola på egne ben eggerøre Sandwich Førjulsmat Pynt sushi iskaffe unntakstilstand meal verdens beste foto rynkefri loveyoutopieces elsker deg Eid hold deg frisk pretty Pizza nærdødenopplevelse russetid kake godt nytt år Kyllingburger kreft Grønnsaker Overgangsalder Katrine paprika spoiled spareribs Øl&Aquavit fresh barnevennlig middag jul enklere-blir-det-ikke Spania døttre savn pen tilbehør frappé Venner Sjømat rosépepper supersaft

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)