Hva sier pressen

BOKKLUBEN.NO 

  • Bli en vert uten prestasjonsangst
  • Mer enn 70 velsmakende, enkle og kjappe oppskrifter
  • Perfekte retter til vennemiddagen

 

Det er få ting som er så hyggelig som å treffe gode venner til uformelle middager for å oppdatere seg på de siste ukers begivenheter. Dette er boka for deg som egentlig liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd! Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter...

Det beste av alt

I Venner til middag finner du oppskrifter på mer enn 70 retter som har det til felles at de smaker fabelaktig og samtidig er raske å tilberede. Boka er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Hovedvekten av rettene er basert på grønnsaker, sjømat og hvitt kjøtt, sammen med urter og krydder - enkle, delikate råvarer med mye smak. Det viktigste av alt er likevel at alle rettene kan lages på under en time - og at mange også kan lages dagen i forveien. Det betyr at du slipper å stå og svette på kjøkkenet lang tid etter at gjestene har kommet og føle at du forsømmer vertinne/vert oppgavene dine samtidig som du går glipp av hele moroa.

Heftig og begeistret

Nina Cappelen har en humoristisk og begeistret stil som gir deg tro på at det er mulig å invitere til godt lag på 1-2-3. Alt her er basert på gode råvarer som er tilgjengelige i de fleste dagligvarebutikker, og ingen av rettene har lange ingredienslister som vil ta motet fra deg. For clouet, i følge Nina Cappelen, er kombinasjonen av få ingredienser som får det enkle til å framstå som avansert.

Miks og match

Inviter vennene hjem på tapas, og fyll bordet med smakfulle oliven, marinerte tomater, krydrede kjøttboller, små stykker av blekksprut og fast fisk, pateer og marinert hvitløk. Eller hva med Grisegodt med havsmak - en enretters kombinasjon av svin og scampi - som vil føre til gode sukk langs bordet? Det vil garantert gjøre noe for kokkeselvtilliten og mestringsfølelsen din. Er du allerede en habil vennekokk vil boka føre til ytterligere inspirasjon og glede. For nå blir det rett og slett lekende lett å invitere gjester til middag! Det er enklere enn du tror og gir alltid en masse glede tilbake.

Presentert av Sissel Stordahl, redaksjonen i Bokklubben

http://m.bokklubben.no/SamboWeb/mobil/produkt.do?produktId=3098614

 

GYLDENDAL.NO

Dette er førstehjelpsboken for dem som liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd. Her får man oppskrifter på mer enn 70 retter som smaker fabelaktig og tar kort tid å tilberede. Alt er basert på gode råvarer som man får kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, og som passer til å ha på lager i fryser og matskap. Maten lager man i en fei! Best av alt: Boken er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter. Nina Cappelen skriver i en humoristisk og begeistret stil som gir en tro på at det er lett som en lek å invitere til middag, enten det er hverdag eller fest.

http://www.gyldendal.no/Fakta-og-dokumentar/Mat-og-drikke/Venner-til-middag

Nina's Blogg

De siste bloggene

Me too. Ja, jeg er blitt voldtatt.
Blogg
Kampanjen traff meg som en knyttneve. Ikke altfor hardt, men dog...jo faktisk ganske hardt, når jeg ...
Les mer...
Når jeg er i mitt mykeste hjørne, har jeg de skarpeste kantene.
Blogg
Jeg våkner med den klumpen i magen, den du vet...som du ikke riktig vet hvorfor er der. Jeg la meg ...
Les mer...
Krøll ett jævla hår på mine døtre's hoder, og du er uten baller
Blogg
Jeg har sagt det før, og jeg sier igjen det som ikke kan sies for ofte; vi bør være så jævlig redd f...
Les mer...
You're simply the best, better than all the rest
Blogg
For det er akkurat hva du er, hele tiden. Tro det eller ei. Og hvis alle tenkte det (uten å bli alt...
Les mer...
Huset er musestille og jeg er pisse redd.
Blogg
Herregud, så stille det er i huset. Eneste lyden er 'blopp-blopp' fra de alltid sultne koiene som sp...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

Frokost forretter drittsekk aubergine Skalldyr Feriemat kjøttboller fetaost shopping rynkefri Svettetokter neger Pynt Mett av en rett halloween Førjulsmat rosépepper feel good Juledigg top 10 sauser coctails egg restemat grønnsakssuppe Hamburger voldtekt likør Strandliv plommer Kald drikke kakefest Hverdagshygge verdens beste kjøttboller selvpleie Katrine døttre Thank You hold deg frisk iskaffe raskt og lekkert Sommermat Spania Bacon Serrano elsker deg på egne ben Høstsnadder alene Sunn mat! bilder Dagenderpåmat Tomater chili solskinnsboller syltet frukt creepy rakfisk kropp kjærlighet Trening Be happy døtre Grønnsaker superdigg eplekake venninner meal ostemat spinat ensomhet olivenolje sushi russetid kamskjell cocktail Fisk torsk Sjømat Styrke røkelaks kake Indrefilét Il Buongustaio bra nok Overgangsalder mammahjerte død scampi superdigg restitusjonsmat familie Noodler Italia Congratulations eggerøre ost Pakistansk mat vegetar barn Spicy images ferie frappé Frukt myk hud Fylla Tzatziki Middelhavet søndagsmiddag Canary Island Steinbit chèviche kylling Hummer kjøttkaker ettertanke Soldager dirty barnevennlig middag Øl&Aquavit spoiled Nyttårsforsett vennemat spareribs desserter Kylling friskt Søndagsdigg gjørdetenkelt pestoboller hot suppe reker Naprapat hverdagsmiddag oliven kvinnefest secondhand suppe Svinekjøtt rettferdighet Lev godt fiskesuppe Rosévin insekter broccoli love aubergine/tomat/parmesan omelett tapas Omtanke Ziconda healthy chevre møkkamenn Sandwich Feriemodus maki Blåskjell avocado sommerkveld healty Venninnemat loveyoutopieces pretty snacks Moules frites Vær deg selv Pizza Enkelt Grill Nestkjærlighet paprika krabber Feel good about your self småretter Kyllingburger Eid unntakstilstand Thai Personlig trener maroccan oil helse jul Det gode liv pommes frites pen foto superenkelt fashion botox verdens beste boller vårslepp bake drinker Laks hjemmelaget russebarn mozarella Nattmat Kjøtt Leve livet ruccola Iberico litt fest i hverdagen girlpower taco/wraps/tortillas smakfullt pitabrød savn gjærbakst kosemat kreft parmesanchips hjemløs supersaft sort/hvitt misunnelse restitusjonsmat fresh Venner tomatsaus Poteter Styrkeøkt Familiemiddag parmesan pasta Lunsj tilbehør julegaver reker i hvitløk slank deg sunn vårløk influensa lørdagsdigg Hovedrett salat enklere-blir-det-ikke Må ha

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)