Hva sier pressen

BOKKLUBEN.NO 

  • Bli en vert uten prestasjonsangst
  • Mer enn 70 velsmakende, enkle og kjappe oppskrifter
  • Perfekte retter til vennemiddagen

 

Det er få ting som er så hyggelig som å treffe gode venner til uformelle middager for å oppdatere seg på de siste ukers begivenheter. Dette er boka for deg som egentlig liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd! Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter...

Det beste av alt

I Venner til middag finner du oppskrifter på mer enn 70 retter som har det til felles at de smaker fabelaktig og samtidig er raske å tilberede. Boka er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Hovedvekten av rettene er basert på grønnsaker, sjømat og hvitt kjøtt, sammen med urter og krydder - enkle, delikate råvarer med mye smak. Det viktigste av alt er likevel at alle rettene kan lages på under en time - og at mange også kan lages dagen i forveien. Det betyr at du slipper å stå og svette på kjøkkenet lang tid etter at gjestene har kommet og føle at du forsømmer vertinne/vert oppgavene dine samtidig som du går glipp av hele moroa.

Heftig og begeistret

Nina Cappelen har en humoristisk og begeistret stil som gir deg tro på at det er mulig å invitere til godt lag på 1-2-3. Alt her er basert på gode råvarer som er tilgjengelige i de fleste dagligvarebutikker, og ingen av rettene har lange ingredienslister som vil ta motet fra deg. For clouet, i følge Nina Cappelen, er kombinasjonen av få ingredienser som får det enkle til å framstå som avansert.

Miks og match

Inviter vennene hjem på tapas, og fyll bordet med smakfulle oliven, marinerte tomater, krydrede kjøttboller, små stykker av blekksprut og fast fisk, pateer og marinert hvitløk. Eller hva med Grisegodt med havsmak - en enretters kombinasjon av svin og scampi - som vil føre til gode sukk langs bordet? Det vil garantert gjøre noe for kokkeselvtilliten og mestringsfølelsen din. Er du allerede en habil vennekokk vil boka føre til ytterligere inspirasjon og glede. For nå blir det rett og slett lekende lett å invitere gjester til middag! Det er enklere enn du tror og gir alltid en masse glede tilbake.

Presentert av Sissel Stordahl, redaksjonen i Bokklubben

http://m.bokklubben.no/SamboWeb/mobil/produkt.do?produktId=3098614

 

GYLDENDAL.NO

Dette er førstehjelpsboken for dem som liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd. Her får man oppskrifter på mer enn 70 retter som smaker fabelaktig og tar kort tid å tilberede. Alt er basert på gode råvarer som man får kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, og som passer til å ha på lager i fryser og matskap. Maten lager man i en fei! Best av alt: Boken er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter. Nina Cappelen skriver i en humoristisk og begeistret stil som gir en tro på at det er lett som en lek å invitere til middag, enten det er hverdag eller fest.

http://www.gyldendal.no/Fakta-og-dokumentar/Mat-og-drikke/Venner-til-middag

Nina's Blogg

De siste bloggene

Det å ville være 'verdensmester', kan faktisk koste deg livet.
Blogg
PANG!!! Jeg hadde vært våken siden klokken fire den morgenen, og da det begynte å lysne av dag, ga ...
Les mer...
To eller tre kanariefugler...ikke mine døtres ansvar. Hell no!
Blogg
Jeg fikk en mail her for leden (ja, jeg er så gammel at jeg ikke bare bruker, men liker uttrykket), ...
Les mer...
Hey, I'm crazy, I know I'm not the only one
Blogg
Alene. Har du kjent på den følelsen, å være helt alene? Det er jeg ganske sikker på at du har, en e...
Les mer...
Ikke f*** om du skal få definere hvem jeg er...
Blogg
Det er ganske så tøft å stå der, la panseret sprekke og skrelle av seg det ytterste skallet. Gj...
Les mer...
Me too. Ja, jeg er blitt voldtatt.
Blogg
Kampanjen traff meg som en knyttneve. Ikke altfor hardt, men dog...jo faktisk ganske hardt, når jeg ...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

influensa spareribs bilder smakfullt superenkelt hjemløs aubergine/tomat/parmesan slank deg sunn kjøttboller Styrkeøkt familie eplekake bake Hverdagshygge healthy ostemat cocktail kosemat Det gode liv Juledigg Feriemodus mammahjerte kake olivenolje pen girlpower kjærlighet kjøttkaker supersaft Thai reker vårslepp fashion savn ensomhet tomatsaus rynkefri kropp omelett maki Nattmat forretter bra nok Sjømat nærdødenopplevelse Bacon superdigg restitusjonsmat snacks på egne ben møkkamenn maroccan oil vegetar søndagsmiddag restemat botox images Pizza barnevennlig middag fiskesuppe Overgangsalder grønnsakssuppe russebarn foto Skalldyr alene Lunsj Pakistansk mat halloween Svinekjøtt pestoboller loveyoutopieces døtre Be happy Tomater Canary Island Soldager pommes frites Feel good about your self mozarella Styrke Fylla chili taco/wraps/tortillas iskaffe Frokost Congratulations Svettetokter superdigg verdens beste kjøttboller Venninnemat ettertanke unntakstilstand Kyllingburger Indrefilét Grønnsaker torsk solskinnsboller plommer hold deg frisk hjemmelaget Sommermat chèviche kylling top 10 selvpleie Steinbit hot suppe Dagenderpåmat Hummer Må ha chevre Søndagsdigg døttre oliven ferie Nestkjærlighet Mett av en rett Pynt Trening Serrano scampi Moules frites coctails røkelaks feel good healty Hamburger verdens beste Nyttårsforsett desserter Laks hverdagsmiddag Høstsnadder shopping kvinnefest Rosévin venninner fetaost vårløk Førjulsmat Personlig trener tilbehør Kald drikke Blåskjell gjørdetenkelt reker i hvitløk secondhand ruccola Vær deg selv raskt og lekkert Frukt eggerøre julegaver restitusjonsmat aubergine enklere-blir-det-ikke Kylling paprika Noodler Familiemiddag suppe Tzatziki sort/hvitt pretty boller neger kamskjell egg Omtanke Ziconda frappé Enkelt Poteter rakfisk Middelhavet broccoli drittsekk sommerkveld syltet frukt avocado Katrine Eid barn Il Buongustaio Naprapat lørdagsdigg friskt parmesan rosépepper spoiled vennemat salat rettferdighet sauser Strandliv spinat Kjøtt creepy pitabrød litt fest i hverdagen misunnelse parmesanchips Sandwich elsker deg meal Fisk kakefest myk hud jul Italia sykehus småretter Iberico voldtekt død ost gjærbakst insekter Spicy pasta Lev godt Øl&Aquavit helse Spania Leve livet sushi drinker Venner Hovedrett kreft Feriemat russetid likør fresh Grill Thank You dirty krabber love Sunn mat! tapas

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)