Hva sier pressen

BOKKLUBEN.NO 

  • Bli en vert uten prestasjonsangst
  • Mer enn 70 velsmakende, enkle og kjappe oppskrifter
  • Perfekte retter til vennemiddagen

 

Det er få ting som er så hyggelig som å treffe gode venner til uformelle middager for å oppdatere seg på de siste ukers begivenheter. Dette er boka for deg som egentlig liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd! Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter...

Det beste av alt

I Venner til middag finner du oppskrifter på mer enn 70 retter som har det til felles at de smaker fabelaktig og samtidig er raske å tilberede. Boka er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Hovedvekten av rettene er basert på grønnsaker, sjømat og hvitt kjøtt, sammen med urter og krydder - enkle, delikate råvarer med mye smak. Det viktigste av alt er likevel at alle rettene kan lages på under en time - og at mange også kan lages dagen i forveien. Det betyr at du slipper å stå og svette på kjøkkenet lang tid etter at gjestene har kommet og føle at du forsømmer vertinne/vert oppgavene dine samtidig som du går glipp av hele moroa.

Heftig og begeistret

Nina Cappelen har en humoristisk og begeistret stil som gir deg tro på at det er mulig å invitere til godt lag på 1-2-3. Alt her er basert på gode råvarer som er tilgjengelige i de fleste dagligvarebutikker, og ingen av rettene har lange ingredienslister som vil ta motet fra deg. For clouet, i følge Nina Cappelen, er kombinasjonen av få ingredienser som får det enkle til å framstå som avansert.

Miks og match

Inviter vennene hjem på tapas, og fyll bordet med smakfulle oliven, marinerte tomater, krydrede kjøttboller, små stykker av blekksprut og fast fisk, pateer og marinert hvitløk. Eller hva med Grisegodt med havsmak - en enretters kombinasjon av svin og scampi - som vil føre til gode sukk langs bordet? Det vil garantert gjøre noe for kokkeselvtilliten og mestringsfølelsen din. Er du allerede en habil vennekokk vil boka føre til ytterligere inspirasjon og glede. For nå blir det rett og slett lekende lett å invitere gjester til middag! Det er enklere enn du tror og gir alltid en masse glede tilbake.

Presentert av Sissel Stordahl, redaksjonen i Bokklubben

http://m.bokklubben.no/SamboWeb/mobil/produkt.do?produktId=3098614

 

GYLDENDAL.NO

Dette er førstehjelpsboken for dem som liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd. Her får man oppskrifter på mer enn 70 retter som smaker fabelaktig og tar kort tid å tilberede. Alt er basert på gode råvarer som man får kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, og som passer til å ha på lager i fryser og matskap. Maten lager man i en fei! Best av alt: Boken er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter. Nina Cappelen skriver i en humoristisk og begeistret stil som gir en tro på at det er lett som en lek å invitere til middag, enten det er hverdag eller fest.

http://www.gyldendal.no/Fakta-og-dokumentar/Mat-og-drikke/Venner-til-middag

Nina's Blogg

De siste bloggene

Det står en gammel benk i hagen...
Blogg
...så full av minner, på godt og vondt. Da vi flyttet inn i det litt rare og 'skjeve' huset ved Hal...
Les mer...
Lov meg én ting, sa mannen...IKKE selg henne!
Blogg
Som vanlig er jeg sent ute med ting som haster. Spesielt ting som innebærer et uforutsett innhugg i ...
Les mer...
Alene på 17. mai, og det tror jeg blir helt greit. For meg.
Blogg
Det er kanskje noe av det vanskeligste og kjipeste med merkedager, det å være alene. Om det er fødse...
Les mer...
Lavt blodsukker og lite søvn er en jævlig dårlig kombo
Blogg
Jeg har oppskriften, i hvertfall min egen, på hvordan være skikkelig B.tch, og det med stor B. ...
Les mer...
Du må for all del, si i fra hvis det er noe?
Blogg
Første påskedag og kanskje den aller mest hellige av alle årets hellige dager.  Noen har et re...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

Venner hverdagsmiddag død broccoli Poteter Må ha kropp healty savn søndagsmiddag Kald drikke misunnelse chili sauser Nyttårsforsett drit i å bry deg Spania pommes frites Thank You julegaver egg avocado Mett av en rett på egne ben Grill drinker hjemløs spoiled superdigg restitusjonsmat Tomater russetid Eid desserter alene girlpower familie Øl&Aquavit Pakistansk mat Blåskjell restitusjonsmat pasta Feriemodus gjørdetenkelt kake supersaft ferie taco/wraps/tortillas tapas iskaffe Styrke nærdødenopplevelse omelett Førjulsmat Noodler creepy pitabrød drittsekk Bacon aubergine boller Moules frites Trening Kyllingburger love rakfisk kjærleik kamskjell jeg er her Overgangsalder småretter Katrine Tzatziki vårløk barn ettertanke shopping sykehus møkkamenn ensomhet røkelaks Personlig trener restemat Thai Styrkeøkt Høstsnadder sushi mozarella kakefest døttre verdens beste Sandwich Fylla voldtekt krabber fresh feel good Hverdagshygge Soldager oliven Det gode liv Feel good about your self Familiemiddag lørdagsdigg enklere-blir-det-ikke Iberico Dagenderpåmat rynkefri Leve livet ost torsk Laks raskt og lekkert Vær deg selv jul venninner Spicy vårslepp Fisk chevre unntakstilstand top 10 foto superdigg meal Strandliv slank deg sunn olivenolje insekter superenkelt gjærbakst Kjøtt Sommermat tomatsaus syltet frukt hot suppe coctails snacks grønnsakssuppe secondhand sommerkveld plommer Ziconda maroccan oil cocktail Pynt Serrano eplekake Søndagsdigg frappé suppe Hummer Pizza loveyoutopieces kreft Il Buongustaio kjøttboller neger ostemat Sjømat fiskesuppe Grønnsaker sort/hvitt pestoboller Frukt godt nytt år reker i hvitløk kosemat vennemat Italia bra nok dirty pretty spinat Naprapat smakfullt Lev godt hjemmelaget Skalldyr Omtanke Canary Island selvpleie Hamburger litt fest i hverdagen myk hud verdens beste kjøttboller bake Frokost Enkelt fetaost behappy eggerøre Nattmat Congratulations healthy pen Svettetokter Indrefilét Rosévin Lunsj elsker deg rosépepper maki friskt chèviche kylling Nestkjærlighet paprika kvinnefest tilbehør vegetar influensa Steinbit scampi likør russebarn parmesan døtre hold deg frisk forretter Kylling rettferdighet Venninnemat images helse aubergine/tomat/parmesan kjærlighet kjøttkaker halloween ruccola Be happy Middelhavet parmesanchips spareribs reker Juledigg Feriemat Sunn mat! barnevennlig middag Hovedrett mammahjerte fashion botox salat Svinekjøtt bilder solskinnsboller

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)