Hva sier pressen

BOKKLUBEN.NO 

  • Bli en vert uten prestasjonsangst
  • Mer enn 70 velsmakende, enkle og kjappe oppskrifter
  • Perfekte retter til vennemiddagen

 

Det er få ting som er så hyggelig som å treffe gode venner til uformelle middager for å oppdatere seg på de siste ukers begivenheter. Dette er boka for deg som egentlig liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd! Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter...

Det beste av alt

I Venner til middag finner du oppskrifter på mer enn 70 retter som har det til felles at de smaker fabelaktig og samtidig er raske å tilberede. Boka er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Hovedvekten av rettene er basert på grønnsaker, sjømat og hvitt kjøtt, sammen med urter og krydder - enkle, delikate råvarer med mye smak. Det viktigste av alt er likevel at alle rettene kan lages på under en time - og at mange også kan lages dagen i forveien. Det betyr at du slipper å stå og svette på kjøkkenet lang tid etter at gjestene har kommet og føle at du forsømmer vertinne/vert oppgavene dine samtidig som du går glipp av hele moroa.

Heftig og begeistret

Nina Cappelen har en humoristisk og begeistret stil som gir deg tro på at det er mulig å invitere til godt lag på 1-2-3. Alt her er basert på gode råvarer som er tilgjengelige i de fleste dagligvarebutikker, og ingen av rettene har lange ingredienslister som vil ta motet fra deg. For clouet, i følge Nina Cappelen, er kombinasjonen av få ingredienser som får det enkle til å framstå som avansert.

Miks og match

Inviter vennene hjem på tapas, og fyll bordet med smakfulle oliven, marinerte tomater, krydrede kjøttboller, små stykker av blekksprut og fast fisk, pateer og marinert hvitløk. Eller hva med Grisegodt med havsmak - en enretters kombinasjon av svin og scampi - som vil føre til gode sukk langs bordet? Det vil garantert gjøre noe for kokkeselvtilliten og mestringsfølelsen din. Er du allerede en habil vennekokk vil boka føre til ytterligere inspirasjon og glede. For nå blir det rett og slett lekende lett å invitere gjester til middag! Det er enklere enn du tror og gir alltid en masse glede tilbake.

Presentert av Sissel Stordahl, redaksjonen i Bokklubben

http://m.bokklubben.no/SamboWeb/mobil/produkt.do?produktId=3098614

 

GYLDENDAL.NO

Dette er førstehjelpsboken for dem som liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd. Her får man oppskrifter på mer enn 70 retter som smaker fabelaktig og tar kort tid å tilberede. Alt er basert på gode råvarer som man får kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, og som passer til å ha på lager i fryser og matskap. Maten lager man i en fei! Best av alt: Boken er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter. Nina Cappelen skriver i en humoristisk og begeistret stil som gir en tro på at det er lett som en lek å invitere til middag, enten det er hverdag eller fest.

http://www.gyldendal.no/Fakta-og-dokumentar/Mat-og-drikke/Venner-til-middag

Nina's Blogg

De siste bloggene

Takk for at du så meg
Blogg
Takk for at du så meg.  Jeg står ved kassen med mine to flasker rødvin, og det er fire foran m...
Les mer...
Hun er innom, så vidt.
Blogg
Igjen dette mammahjertet som lengter. Irriterende (for dem) opptatt av hvordan de har det. Ungene mi...
Les mer...
...jeg griner når jeg kommer, og jeg strigråter når jeg drar...
Blogg
Det er noe med disse vennskapene, disse gutta her nede, som betyr så mye for meg. Og ja, jeg har sk...
Les mer...
I give you a 10'er!
Blogg
Alex har sittet sammen med oss en times tid, men blir vinket over til et bord noen parasoller borten...
Les mer...
The ebony man
Blogg
Jeg ligger på magen på solsengen, mett etter lunsj og ørlite tipsy av rosévin, lukker øynene og nyte...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

chevre Spicy kropp superenkelt Frokost iskaffe sauser hverdagsmiddag love kjærleik behappy gjærbakst pestoboller Frukt Må ha verdens beste kjøttboller neger savn Tzatziki Noodler oliven plommer bake selvpleie kakefest Sandwich boller jeg er her Fylla Soldager Grill kvinnefest eggerøre sommerkveld influensa ostemat Kjøtt Strandliv Nyttårsforsett reker i hvitløk voldtekt halloween Juledigg insekter healty aubergine/tomat/parmesan vårløk egg broccoli enklere-blir-det-ikke krabber russetid ruccola kjærlighet kjøttkaker sort/hvitt venninner drittsekk frappé Poteter hjemløs restitusjonsmat unntakstilstand avocado Pakistansk mat Spania Trening Høstsnadder chèviche kylling Blåskjell Kald drikke rettferdighet Congratulations jul dirty paprika Styrkeøkt Eid døtre restemat Be happy healthy likør images godt nytt år tilbehør bra nok Pynt maroccan oil Familiemiddag rynkefri myk hud småretter meal ferie spareribs Hamburger cocktail smakfullt syltet frukt kjøttboller døttre ost sushi Leve livet barnevennlig middag eplekake loveyoutopieces ettertanke botox søndagsmiddag Svinekjøtt tapas julegaver maki suppe misunnelse vårslepp Hverdagshygge fashion Omtanke fiskesuppe Kyllingburger fetaost taco/wraps/tortillas kreft superdigg restitusjonsmat raskt og lekkert fresh ensomhet Thai Kylling creepy Lunsj barn Skalldyr parmesanchips girlpower snacks Thank You Rosévin Grønnsaker chili Feel good about your self Styrke parmesan elsker deg Venninnemat Svettetokter Tomater aubergine coctails Iberico møkkamenn drinker pommes frites lørdagsdigg røkelaks på egne ben shopping Canary Island hold deg frisk Ziconda Pizza pretty drit i å bry deg pen alene Steinbit nærdødenopplevelse friskt kosemat Bacon reker Katrine Dagenderpåmat slank deg sunn rakfisk Fisk Personlig trener mammahjerte forretter Feriemodus Øl&Aquavit solskinnsboller scampi rosépepper russebarn Moules frites helse Lev godt feel good Sunn mat! Vær deg selv Overgangsalder mozarella Sjømat omelett vegetar Førjulsmat spoiled top 10 Serrano Nattmat Hummer Enkelt gjørdetenkelt Indrefilét Middelhavet Mett av en rett desserter kamskjell secondhand torsk supersaft hot suppe verdens beste foto superdigg død olivenolje pitabrød Naprapat sykehus Det gode liv Sommermat grønnsakssuppe bilder Italia salat pasta Feriemat vennemat spinat litt fest i hverdagen familie Il Buongustaio Laks Hovedrett Søndagsdigg Nestkjærlighet kake tomatsaus Venner hjemmelaget

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)