Hva sier pressen

BOKKLUBEN.NO 

  • Bli en vert uten prestasjonsangst
  • Mer enn 70 velsmakende, enkle og kjappe oppskrifter
  • Perfekte retter til vennemiddagen

 

Det er få ting som er så hyggelig som å treffe gode venner til uformelle middager for å oppdatere seg på de siste ukers begivenheter. Dette er boka for deg som egentlig liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd! Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter...

Det beste av alt

I Venner til middag finner du oppskrifter på mer enn 70 retter som har det til felles at de smaker fabelaktig og samtidig er raske å tilberede. Boka er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Hovedvekten av rettene er basert på grønnsaker, sjømat og hvitt kjøtt, sammen med urter og krydder - enkle, delikate råvarer med mye smak. Det viktigste av alt er likevel at alle rettene kan lages på under en time - og at mange også kan lages dagen i forveien. Det betyr at du slipper å stå og svette på kjøkkenet lang tid etter at gjestene har kommet og føle at du forsømmer vertinne/vert oppgavene dine samtidig som du går glipp av hele moroa.

Heftig og begeistret

Nina Cappelen har en humoristisk og begeistret stil som gir deg tro på at det er mulig å invitere til godt lag på 1-2-3. Alt her er basert på gode råvarer som er tilgjengelige i de fleste dagligvarebutikker, og ingen av rettene har lange ingredienslister som vil ta motet fra deg. For clouet, i følge Nina Cappelen, er kombinasjonen av få ingredienser som får det enkle til å framstå som avansert.

Miks og match

Inviter vennene hjem på tapas, og fyll bordet med smakfulle oliven, marinerte tomater, krydrede kjøttboller, små stykker av blekksprut og fast fisk, pateer og marinert hvitløk. Eller hva med Grisegodt med havsmak - en enretters kombinasjon av svin og scampi - som vil føre til gode sukk langs bordet? Det vil garantert gjøre noe for kokkeselvtilliten og mestringsfølelsen din. Er du allerede en habil vennekokk vil boka føre til ytterligere inspirasjon og glede. For nå blir det rett og slett lekende lett å invitere gjester til middag! Det er enklere enn du tror og gir alltid en masse glede tilbake.

Presentert av Sissel Stordahl, redaksjonen i Bokklubben

http://m.bokklubben.no/SamboWeb/mobil/produkt.do?produktId=3098614

 

GYLDENDAL.NO

Dette er førstehjelpsboken for dem som liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd. Her får man oppskrifter på mer enn 70 retter som smaker fabelaktig og tar kort tid å tilberede. Alt er basert på gode råvarer som man får kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, og som passer til å ha på lager i fryser og matskap. Maten lager man i en fei! Best av alt: Boken er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter. Nina Cappelen skriver i en humoristisk og begeistret stil som gir en tro på at det er lett som en lek å invitere til middag, enten det er hverdag eller fest.

http://www.gyldendal.no/Fakta-og-dokumentar/Mat-og-drikke/Venner-til-middag

Nina's Blogg

De siste bloggene

Drit i å bry deg så mye...bry deg heller mer
Blogg
Jeg har nettopp sittet og sett på dokumentaren 'Mellom oss'. Gjennom et helt år, har helt 'vanlige' ...
Les mer...
Det å ville være 'verdensmester', kan faktisk koste deg livet.
Blogg
PANG!!! Jeg hadde vært våken siden klokken fire den morgenen, og da det begynte å lysne av dag, ga ...
Les mer...
To eller tre kanariefugler...ikke mine døtres ansvar. Hell no!
Blogg
Jeg fikk en mail her for leden (ja, jeg er så gammel at jeg ikke bare bruker, men liker uttrykket), ...
Les mer...
Hey, I'm crazy, I know I'm not the only one
Blogg
Alene. Har du kjent på den følelsen, å være helt alene? Det er jeg ganske sikker på at du har, en e...
Les mer...
Ikke f*** om du skal få definere hvem jeg er...
Blogg
Det er ganske så tøft å stå der, la panseret sprekke og skrelle av seg det ytterste skallet. Gj...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

bake superdigg egg gjærbakst søndagsmiddag superenkelt tomatsaus pitabrød Hummer Feriemodus Styrkeøkt Vær deg selv Italia rakfisk Middelhavet olivenolje Spicy kropp vennemat Sommermat pestoboller Lunsj tilbehør Mett av en rett torsk fiskesuppe nærdødenopplevelse Høstsnadder halloween fetaost Trening fresh likør voldtekt iskaffe Eid parmesan Styrke savn frappé Overgangsalder sommerkveld vegetar røkelaks kjærlighet taco/wraps/tortillas jeg er her Frokost ferie maroccan oil Grill eplekake drittsekk meal pen Skalldyr cocktail omelett russetid Nattmat Katrine shopping Feel good about your self healthy Strandliv foto smakfullt suppe Congratulations enklere-blir-det-ikke tapas Rosévin Kald drikke aubergine kjærleik Juledigg Canary Island Pizza ettertanke hold deg frisk møkkamenn grønnsakssuppe Steinbit kreft spoiled Svettetokter rettferdighet botox Sunn mat! Bacon desserter pretty på egne ben barnevennlig middag ost Serrano Enkelt syltet frukt Moules frites rynkefri supersaft girlpower reker Søndagsdigg Hamburger healty oliven Poteter Må ha Frukt gjørdetenkelt Laks sauser insekter parmesanchips superdigg restitusjonsmat dirty Spania coctails images kamskjell kjøttkaker Naprapat Hovedrett julegaver Øl&Aquavit jul pasta helse reker i hvitløk bra nok plommer chevre Noodler eggerøre vårløk Kylling kosemat unntakstilstand verdens beste Dagenderpåmat Lev godt feel good hverdagsmiddag krabber loveyoutopieces Svinekjøtt Indrefilét Personlig trener scampi lørdagsdigg Pynt kakefest døttre Leve livet forretter mozarella Il Buongustaio top 10 ensomhet vårslepp drit i å bry deg Nestkjærlighet Be happy myk hud Pakistansk mat restitusjonsmat boller misunnelse Hverdagshygge mammahjerte paprika Thai Førjulsmat godt nytt år neger Iberico Fisk Tzatziki småretter litt fest i hverdagen restemat solskinnsboller sort/hvitt sykehus selvpleie rosépepper alene raskt og lekkert Grønnsaker familie salat kjøttboller chèviche kylling spinat Soldager chili hot suppe døtre Fylla aubergine/tomat/parmesan broccoli secondhand Blåskjell elsker deg Tomater bilder Familiemiddag spareribs slank deg sunn avocado russebarn fashion drinker Thank You kake friskt influensa Det gode liv Omtanke død ostemat venninner snacks Venner creepy hjemmelaget Sjømat maki Kyllingburger kvinnefest sushi Nyttårsforsett love ruccola Venninnemat barn hjemløs Kjøtt Feriemat pommes frites Sandwich verdens beste kjøttboller Ziconda

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)