Hva sier pressen

BOKKLUBEN.NO 

  • Bli en vert uten prestasjonsangst
  • Mer enn 70 velsmakende, enkle og kjappe oppskrifter
  • Perfekte retter til vennemiddagen

 

Det er få ting som er så hyggelig som å treffe gode venner til uformelle middager for å oppdatere seg på de siste ukers begivenheter. Dette er boka for deg som egentlig liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd! Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter...

Det beste av alt

I Venner til middag finner du oppskrifter på mer enn 70 retter som har det til felles at de smaker fabelaktig og samtidig er raske å tilberede. Boka er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Hovedvekten av rettene er basert på grønnsaker, sjømat og hvitt kjøtt, sammen med urter og krydder - enkle, delikate råvarer med mye smak. Det viktigste av alt er likevel at alle rettene kan lages på under en time - og at mange også kan lages dagen i forveien. Det betyr at du slipper å stå og svette på kjøkkenet lang tid etter at gjestene har kommet og føle at du forsømmer vertinne/vert oppgavene dine samtidig som du går glipp av hele moroa.

Heftig og begeistret

Nina Cappelen har en humoristisk og begeistret stil som gir deg tro på at det er mulig å invitere til godt lag på 1-2-3. Alt her er basert på gode råvarer som er tilgjengelige i de fleste dagligvarebutikker, og ingen av rettene har lange ingredienslister som vil ta motet fra deg. For clouet, i følge Nina Cappelen, er kombinasjonen av få ingredienser som får det enkle til å framstå som avansert.

Miks og match

Inviter vennene hjem på tapas, og fyll bordet med smakfulle oliven, marinerte tomater, krydrede kjøttboller, små stykker av blekksprut og fast fisk, pateer og marinert hvitløk. Eller hva med Grisegodt med havsmak - en enretters kombinasjon av svin og scampi - som vil føre til gode sukk langs bordet? Det vil garantert gjøre noe for kokkeselvtilliten og mestringsfølelsen din. Er du allerede en habil vennekokk vil boka føre til ytterligere inspirasjon og glede. For nå blir det rett og slett lekende lett å invitere gjester til middag! Det er enklere enn du tror og gir alltid en masse glede tilbake.

Presentert av Sissel Stordahl, redaksjonen i Bokklubben

http://m.bokklubben.no/SamboWeb/mobil/produkt.do?produktId=3098614

 

GYLDENDAL.NO

Dette er førstehjelpsboken for dem som liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd. Her får man oppskrifter på mer enn 70 retter som smaker fabelaktig og tar kort tid å tilberede. Alt er basert på gode råvarer som man får kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, og som passer til å ha på lager i fryser og matskap. Maten lager man i en fei! Best av alt: Boken er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter. Nina Cappelen skriver i en humoristisk og begeistret stil som gir en tro på at det er lett som en lek å invitere til middag, enten det er hverdag eller fest.

http://www.gyldendal.no/Fakta-og-dokumentar/Mat-og-drikke/Venner-til-middag

Nina's Blogg

De siste bloggene

Takk for at du så meg
Blogg
Takk for at du så meg.  Jeg står ved kassen med mine to flasker rødvin, og det er fire foran m...
Les mer...
Hun er innom, så vidt.
Blogg
Igjen dette mammahjertet som lengter. Irriterende (for dem) opptatt av hvordan de har det. Ungene mi...
Les mer...
...jeg griner når jeg kommer, og jeg strigråter når jeg drar...
Blogg
Det er noe med disse vennskapene, disse gutta her nede, som betyr så mye for meg. Og ja, jeg har sk...
Les mer...
I give you a 10'er!
Blogg
Alex har sittet sammen med oss en times tid, men blir vinket over til et bord noen parasoller borten...
Les mer...
The ebony man
Blogg
Jeg ligger på magen på solsengen, mett etter lunsj og ørlite tipsy av rosévin, lukker øynene og nyte...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

Congratulations insekter Eid Frokost top 10 vårslepp på egne ben Kyllingburger drittsekk Spania snacks pretty bake forretter Feel good about your self chevre Det gode liv verdens beste kjøttboller Poteter Nestkjærlighet pasta Hummer fresh Skalldyr ruccola feel good Steinbit ostemat avocado kjøttboller Grønnsaker Styrke Bacon healty pestoboller Fylla tapas Soldager love helse spoiled Nattmat omelett Hverdagshygge Grill Leve livet Førjulsmat frappé Strandliv tomatsaus neger familie Sandwich egg loveyoutopieces healthy maki mozarella gjørdetenkelt Hamburger taco/wraps/tortillas Feriemodus fashion Lev godt Fisk ferie Rosévin kake Familiemiddag fetaost kropp parmesan kjærlighet supersaft sushi kamskjell Sunn mat! ensomhet sommerkveld Iberico pitabrød kosemat Lunsj rosépepper selvpleie krabber Katrine halloween creepy sort/hvitt rettferdighet Venner Høstsnadder reker i hvitløk kjøttkaker plommer images Øl&Aquavit solskinnsboller Trening iskaffe parmesanchips cocktail Thank You kvinnefest døtre hjemmelaget kakefest Naprapat Middelhavet salat chili friskt vennemat Feriemat sauser behappy oliven restemat Vær deg selv superdigg restitusjonsmat syltet frukt Juledigg eggerøre Overgangsalder drinker Dagenderpåmat Pynt superdigg raskt og lekkert scampi girlpower litt fest i hverdagen Kjøtt lørdagsdigg jul restitusjonsmat maroccan oil Laks drit i å bry deg sykehus Personlig trener Ziconda Blåskjell spareribs superenkelt Indrefilét Frukt desserter Omtanke godt nytt år paprika alene secondhand Venninnemat Kylling rakfisk elsker deg barn enklere-blir-det-ikke verdens beste Nyttårsforsett Be happy reker chèviche kylling Svinekjøtt botox meal broccoli slank deg sunn Enkelt nærdødenopplevelse savn russebarn møkkamenn gjærbakst eplekake kjærleik venninner likør småretter spinat Serrano hverdagsmiddag Canary Island olivenolje Thai Moules frites coctails døttre Tomater vårløk jeg er her Må ha Styrkeøkt Sommermat aubergine/tomat/parmesan kreft bra nok hold deg frisk dirty barnevennlig middag Spicy Svettetokter søndagsmiddag hjemløs bilder influensa smakfullt shopping Il Buongustaio myk hud pen ost russetid røkelaks boller Søndagsdigg torsk rynkefri foto Sjømat ettertanke hot suppe død vegetar mammahjerte julegaver misunnelse Pakistansk mat aubergine Noodler fiskesuppe voldtekt unntakstilstand Kald drikke suppe Tzatziki tilbehør grønnsakssuppe Mett av en rett pommes frites Pizza Hovedrett Italia

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)