Hva sier pressen

BOKKLUBEN.NO 

  • Bli en vert uten prestasjonsangst
  • Mer enn 70 velsmakende, enkle og kjappe oppskrifter
  • Perfekte retter til vennemiddagen

 

Det er få ting som er så hyggelig som å treffe gode venner til uformelle middager for å oppdatere seg på de siste ukers begivenheter. Dette er boka for deg som egentlig liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd! Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter...

Det beste av alt

I Venner til middag finner du oppskrifter på mer enn 70 retter som har det til felles at de smaker fabelaktig og samtidig er raske å tilberede. Boka er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Hovedvekten av rettene er basert på grønnsaker, sjømat og hvitt kjøtt, sammen med urter og krydder - enkle, delikate råvarer med mye smak. Det viktigste av alt er likevel at alle rettene kan lages på under en time - og at mange også kan lages dagen i forveien. Det betyr at du slipper å stå og svette på kjøkkenet lang tid etter at gjestene har kommet og føle at du forsømmer vertinne/vert oppgavene dine samtidig som du går glipp av hele moroa.

Heftig og begeistret

Nina Cappelen har en humoristisk og begeistret stil som gir deg tro på at det er mulig å invitere til godt lag på 1-2-3. Alt her er basert på gode råvarer som er tilgjengelige i de fleste dagligvarebutikker, og ingen av rettene har lange ingredienslister som vil ta motet fra deg. For clouet, i følge Nina Cappelen, er kombinasjonen av få ingredienser som får det enkle til å framstå som avansert.

Miks og match

Inviter vennene hjem på tapas, og fyll bordet med smakfulle oliven, marinerte tomater, krydrede kjøttboller, små stykker av blekksprut og fast fisk, pateer og marinert hvitløk. Eller hva med Grisegodt med havsmak - en enretters kombinasjon av svin og scampi - som vil føre til gode sukk langs bordet? Det vil garantert gjøre noe for kokkeselvtilliten og mestringsfølelsen din. Er du allerede en habil vennekokk vil boka føre til ytterligere inspirasjon og glede. For nå blir det rett og slett lekende lett å invitere gjester til middag! Det er enklere enn du tror og gir alltid en masse glede tilbake.

Presentert av Sissel Stordahl, redaksjonen i Bokklubben

http://m.bokklubben.no/SamboWeb/mobil/produkt.do?produktId=3098614

 

GYLDENDAL.NO

Dette er førstehjelpsboken for dem som liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd. Her får man oppskrifter på mer enn 70 retter som smaker fabelaktig og tar kort tid å tilberede. Alt er basert på gode råvarer som man får kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, og som passer til å ha på lager i fryser og matskap. Maten lager man i en fei! Best av alt: Boken er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter. Nina Cappelen skriver i en humoristisk og begeistret stil som gir en tro på at det er lett som en lek å invitere til middag, enten det er hverdag eller fest.

http://www.gyldendal.no/Fakta-og-dokumentar/Mat-og-drikke/Venner-til-middag

Nina's Blogg

De siste bloggene

Takk for at du så meg
Blogg
Takk for at du så meg.  Jeg står ved kassen med mine to flasker rødvin, og det er fire foran m...
Les mer...
Hun er innom, så vidt.
Blogg
Igjen dette mammahjertet som lengter. Irriterende (for dem) opptatt av hvordan de har det. Ungene mi...
Les mer...
...jeg griner når jeg kommer, og jeg strigråter når jeg drar...
Blogg
Det er noe med disse vennskapene, disse gutta her nede, som betyr så mye for meg. Og ja, jeg har sk...
Les mer...
I give you a 10'er!
Blogg
Alex har sittet sammen med oss en times tid, men blir vinket over til et bord noen parasoller borten...
Les mer...
The ebony man
Blogg
Jeg ligger på magen på solsengen, mett etter lunsj og ørlite tipsy av rosévin, lukker øynene og nyte...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

chevre Skalldyr Serrano Venninnemat døtre syltet frukt hjemløs chèviche kylling litt fest i hverdagen pestoboller ensomhet botox savn snacks Omtanke Personlig trener Thank You kake Middelhavet Leve livet vegetar creepy supersaft Nyttårsforsett bra nok Spicy broccoli Frokost møkkamenn reker influensa insekter hverdagsmiddag parmesan maroccan oil spinat hot suppe Grønnsaker feel good eplekake gjærbakst enklere-blir-det-ikke Enkelt Ziconda hjemmelaget Tzatziki Pynt bake pen sushi Sunn mat! Styrke Dagenderpåmat Juledigg drittsekk rosépepper pitabrød rettferdighet love iskaffe jeg er her krabber Indrefilét aubergine kakefest Mett av en rett ettertanke sort/hvitt neger secondhand healty salat Hverdagshygge Grill Moules frites Familiemiddag verdens beste boller Canary Island Øl&Aquavit kropp unntakstilstand barn Kylling top 10 Hovedrett fresh taco/wraps/tortillas døttre kjærleik søndagsmiddag voldtekt røkelaks Førjulsmat Kyllingburger vårløk Eid Be happy mammahjerte healthy kjærlighet Noodler ostemat kreft girlpower død halloween nærdødenopplevelse russetid julegaver vårslepp fiskesuppe sykehus Thai friskt eggerøre Tomater gjørdetenkelt Vær deg selv paprika Iberico suppe Frukt Italia images drit i å bry deg shopping superdigg helse Høstsnadder cocktail Hummer Venner ruccola Svinekjøtt venninner Svettetokter raskt og lekkert parmesanchips tilbehør sommerkveld Kjøtt egg likør jul meal ost drinker verdens beste kjøttboller spareribs rakfisk Feel good about your self forretter rynkefri Steinbit sauser tapas Pakistansk mat Fylla Poteter olivenolje Hamburger Spania russebarn Rosévin omelett Sjømat alene oliven fashion kjøttboller Styrkeøkt bilder Laks Il Buongustaio pasta pommes frites Katrine dirty aubergine/tomat/parmesan Kald drikke restitusjonsmat Congratulations Feriemat foto Naprapat avocado Sommermat coctails Fisk Lev godt frappé spoiled slank deg sunn Må ha lørdagsdigg elsker deg desserter kvinnefest ferie Det gode liv scampi torsk Nattmat familie Soldager Pizza smakfullt fetaost plommer Nestkjærlighet loveyoutopieces Bacon Feriemodus myk hud godt nytt år misunnelse behappy mozarella Overgangsalder selvpleie pretty grønnsakssuppe Lunsj Trening Blåskjell på egne ben solskinnsboller Strandliv superdigg restitusjonsmat reker i hvitløk restemat småretter chili Søndagsdigg maki Sandwich hold deg frisk kosemat kamskjell superenkelt barnevennlig middag tomatsaus kjøttkaker vennemat

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)