Hva sier pressen

BOKKLUBEN.NO 

  • Bli en vert uten prestasjonsangst
  • Mer enn 70 velsmakende, enkle og kjappe oppskrifter
  • Perfekte retter til vennemiddagen

 

Det er få ting som er så hyggelig som å treffe gode venner til uformelle middager for å oppdatere seg på de siste ukers begivenheter. Dette er boka for deg som egentlig liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd! Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter...

Det beste av alt

I Venner til middag finner du oppskrifter på mer enn 70 retter som har det til felles at de smaker fabelaktig og samtidig er raske å tilberede. Boka er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Hovedvekten av rettene er basert på grønnsaker, sjømat og hvitt kjøtt, sammen med urter og krydder - enkle, delikate råvarer med mye smak. Det viktigste av alt er likevel at alle rettene kan lages på under en time - og at mange også kan lages dagen i forveien. Det betyr at du slipper å stå og svette på kjøkkenet lang tid etter at gjestene har kommet og føle at du forsømmer vertinne/vert oppgavene dine samtidig som du går glipp av hele moroa.

Heftig og begeistret

Nina Cappelen har en humoristisk og begeistret stil som gir deg tro på at det er mulig å invitere til godt lag på 1-2-3. Alt her er basert på gode råvarer som er tilgjengelige i de fleste dagligvarebutikker, og ingen av rettene har lange ingredienslister som vil ta motet fra deg. For clouet, i følge Nina Cappelen, er kombinasjonen av få ingredienser som får det enkle til å framstå som avansert.

Miks og match

Inviter vennene hjem på tapas, og fyll bordet med smakfulle oliven, marinerte tomater, krydrede kjøttboller, små stykker av blekksprut og fast fisk, pateer og marinert hvitløk. Eller hva med Grisegodt med havsmak - en enretters kombinasjon av svin og scampi - som vil føre til gode sukk langs bordet? Det vil garantert gjøre noe for kokkeselvtilliten og mestringsfølelsen din. Er du allerede en habil vennekokk vil boka føre til ytterligere inspirasjon og glede. For nå blir det rett og slett lekende lett å invitere gjester til middag! Det er enklere enn du tror og gir alltid en masse glede tilbake.

Presentert av Sissel Stordahl, redaksjonen i Bokklubben

http://m.bokklubben.no/SamboWeb/mobil/produkt.do?produktId=3098614

 

GYLDENDAL.NO

Dette er førstehjelpsboken for dem som liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd. Her får man oppskrifter på mer enn 70 retter som smaker fabelaktig og tar kort tid å tilberede. Alt er basert på gode råvarer som man får kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, og som passer til å ha på lager i fryser og matskap. Maten lager man i en fei! Best av alt: Boken er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter. Nina Cappelen skriver i en humoristisk og begeistret stil som gir en tro på at det er lett som en lek å invitere til middag, enten det er hverdag eller fest.

http://www.gyldendal.no/Fakta-og-dokumentar/Mat-og-drikke/Venner-til-middag

Nina's Blogg

De siste bloggene

Takk for at du så meg
Blogg
Takk for at du så meg.  Jeg står ved kassen med mine to flasker rødvin, og det er fire foran m...
Les mer...
Hun er innom, så vidt.
Blogg
Igjen dette mammahjertet som lengter. Irriterende (for dem) opptatt av hvordan de har det. Ungene mi...
Les mer...
...jeg griner når jeg kommer, og jeg strigråter når jeg drar...
Blogg
Det er noe med disse vennskapene, disse gutta her nede, som betyr så mye for meg. Og ja, jeg har sk...
Les mer...
I give you a 10'er!
Blogg
Alex har sittet sammen med oss en times tid, men blir vinket over til et bord noen parasoller borten...
Les mer...
The ebony man
Blogg
Jeg ligger på magen på solsengen, mett etter lunsj og ørlite tipsy av rosévin, lukker øynene og nyte...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

elsker deg gjærbakst sort/hvitt Indrefilét Svettetokter desserter Sjømat bra nok sykehus Styrke coctails Steinbit enklere-blir-det-ikke barn neger bilder superenkelt Katrine rynkefri døtre Moules frites Frokost vårslepp frappé Feriemat spinat behappy Hverdagshygge unntakstilstand tomatsaus Poteter ferie kamskjell nærdødenopplevelse oliven Hovedrett søndagsmiddag kreft Thank You drit i å bry deg kvinnefest hverdagsmiddag Høstsnadder hjemløs Venner Laks aubergine healty halloween jeg er her selvpleie russebarn pommes frites eggerøre loveyoutopieces Grønnsaker creepy Kjøtt på egne ben botox vegetar Noodler torsk rettferdighet meal olivenolje Øl&Aquavit Pakistansk mat jul plommer Fylla Frukt rakfisk girlpower supersaft savn Spania kakefest møkkamenn fetaost Bacon helse mozarella love verdens beste kjøttboller grønnsakssuppe aubergine/tomat/parmesan Styrkeøkt hjemmelaget secondhand Mett av en rett myk hud sommerkveld Congratulations Vær deg selv Hummer suppe foto spareribs misunnelse Leve livet influensa pestoboller Soldager Sandwich Feriemodus salat solskinnsboller drinker Kylling Dagenderpåmat images pen restitusjonsmat reker superdigg restitusjonsmat russetid Canary Island Thai Nyttårsforsett eplekake Nestkjærlighet Be happy døttre Sommermat Skalldyr pitabrød chèviche kylling kjærleik vårløk iskaffe pasta omelett alene Hamburger Ziconda likør Kyllingburger raskt og lekkert gjørdetenkelt Førjulsmat Feel good about your self Serrano Strandliv verdens beste Kald drikke mammahjerte fashion bake fiskesuppe lørdagsdigg voldtekt parmesan taco/wraps/tortillas drittsekk Pynt Lunsj Lev godt barnevennlig middag maroccan oil Overgangsalder vennemat parmesanchips Grill Trening Spicy boller reker i hvitløk kjøttkaker Rosévin Iberico superdigg egg pretty Venninnemat familie restemat Eid Nattmat tilbehør forretter Fisk kosemat godt nytt år Omtanke kropp Pizza feel good maki tapas scampi Enkelt Svinekjøtt kake hot suppe shopping litt fest i hverdagen julegaver chevre kjøttboller Familiemiddag healthy venninner Blåskjell insekter snacks syltet frukt slank deg sunn Må ha friskt top 10 Sunn mat! røkelaks Middelhavet Il Buongustaio fresh ost Tzatziki Italia ostemat småretter dirty Personlig trener chili Søndagsdigg sauser ruccola Naprapat krabber ensomhet kjærlighet Tomater Det gode liv rosépepper død smakfullt cocktail sushi ettertanke spoiled paprika broccoli Juledigg hold deg frisk avocado

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)