Hva sier pressen

BOKKLUBEN.NO 

  • Bli en vert uten prestasjonsangst
  • Mer enn 70 velsmakende, enkle og kjappe oppskrifter
  • Perfekte retter til vennemiddagen

 

Det er få ting som er så hyggelig som å treffe gode venner til uformelle middager for å oppdatere seg på de siste ukers begivenheter. Dette er boka for deg som egentlig liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd! Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter...

Det beste av alt

I Venner til middag finner du oppskrifter på mer enn 70 retter som har det til felles at de smaker fabelaktig og samtidig er raske å tilberede. Boka er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Hovedvekten av rettene er basert på grønnsaker, sjømat og hvitt kjøtt, sammen med urter og krydder - enkle, delikate råvarer med mye smak. Det viktigste av alt er likevel at alle rettene kan lages på under en time - og at mange også kan lages dagen i forveien. Det betyr at du slipper å stå og svette på kjøkkenet lang tid etter at gjestene har kommet og føle at du forsømmer vertinne/vert oppgavene dine samtidig som du går glipp av hele moroa.

Heftig og begeistret

Nina Cappelen har en humoristisk og begeistret stil som gir deg tro på at det er mulig å invitere til godt lag på 1-2-3. Alt her er basert på gode råvarer som er tilgjengelige i de fleste dagligvarebutikker, og ingen av rettene har lange ingredienslister som vil ta motet fra deg. For clouet, i følge Nina Cappelen, er kombinasjonen av få ingredienser som får det enkle til å framstå som avansert.

Miks og match

Inviter vennene hjem på tapas, og fyll bordet med smakfulle oliven, marinerte tomater, krydrede kjøttboller, små stykker av blekksprut og fast fisk, pateer og marinert hvitløk. Eller hva med Grisegodt med havsmak - en enretters kombinasjon av svin og scampi - som vil føre til gode sukk langs bordet? Det vil garantert gjøre noe for kokkeselvtilliten og mestringsfølelsen din. Er du allerede en habil vennekokk vil boka føre til ytterligere inspirasjon og glede. For nå blir det rett og slett lekende lett å invitere gjester til middag! Det er enklere enn du tror og gir alltid en masse glede tilbake.

Presentert av Sissel Stordahl, redaksjonen i Bokklubben

http://m.bokklubben.no/SamboWeb/mobil/produkt.do?produktId=3098614

 

GYLDENDAL.NO

Dette er førstehjelpsboken for dem som liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd. Her får man oppskrifter på mer enn 70 retter som smaker fabelaktig og tar kort tid å tilberede. Alt er basert på gode råvarer som man får kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, og som passer til å ha på lager i fryser og matskap. Maten lager man i en fei! Best av alt: Boken er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter. Nina Cappelen skriver i en humoristisk og begeistret stil som gir en tro på at det er lett som en lek å invitere til middag, enten det er hverdag eller fest.

http://www.gyldendal.no/Fakta-og-dokumentar/Mat-og-drikke/Venner-til-middag

Nina's Blogg

De siste bloggene

I dag har jeg tatt farvel med mennene i mitt liv...
Blogg
Ikke helt farvel da, hater akkurat det, og heldigvis slipper jeg det; vi sier alltid på gjensyn, og ...
Les mer...
Yoghurtomelett med parmesan, min beste hittil?
Blogg
Ååå, dette var bare så digg! Sent hjem fra jobb og til alenemiddag, null niks idé om hva som skulle...
Les mer...
Har du vært en drittkjerring?
Blogg
En eller annen gang i løpet av livet ditt, er du sannsynligvis en mer eller mindre 'drittkjerring'. ...
Les mer...
Når tre oster smelter sammen? Nydelig, enkelt og lekkert!
Blogg
Denne superenkle omeletten, ble til ved en tilfeldighet da jeg hadde diverse ost som 'sang på siste ...
Les mer...
Herreguuud, jeg savner å være russemamma!
Blogg
Tusen takk facebook, som hver dag i disse tider minner meg på hva og hvor min kropp og sjel var for ...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

elsker deg venninner død neger misunnelse Mett av en rett drittsekk influensa broccoli suppe likør aubergine pommes frites kropp chevre superdigg Bacon Styrke ferie lørdagsdigg russebarn litt fest i hverdagen gjærbakst Hamburger Spicy rosépepper Rosévin fiskesuppe eggerøre kreft hjemmelaget healthy Sommermat coctails Laks dirty Noodler Feriemat Sandwich friskt hjemløs Spania desserter tomatsaus aubergine/tomat/parmesan pitabrød helse sommerkveld Il Buongustaio Hverdagshygge savn kake boller Pynt Iberico Vær deg selv healty torsk selvpleie fetaost julegaver Frokost Øl&Aquavit Det gode liv cocktail Nattmat Pizza Tzatziki Middelhavet eplekake spinat Må ha drinker familie bake love spoiled Ziconda reker røkelaks Canary Island secondhand foto solskinnsboller parmesan mammahjerte møkkamenn forretter Steinbit reker i hvitløk vårslepp Søndagsdigg Høstsnadder Sunn mat! tapas småretter images paprika ost Sjømat Fisk fresh Lev godt rynkefri Tomater Leve livet salat Venner mozarella pretty Juledigg top 10 halloween Serrano maroccan oil ruccola Blåskjell barnevennlig middag superenkelt Feriemodus Hummer taco/wraps/tortillas egg kjærlighet gjørdetenkelt shopping myk hud jul Be happy kjøttkaker olivenolje scampi Kald drikke supersaft kosemat frappé botox omelett girlpower pen hverdagsmiddag iskaffe Kjøtt pestoboller Indrefilét snacks plommer Congratulations verdens beste kjøttboller søndagsmiddag kvinnefest Kyllingburger chèviche kylling rakfisk bilder Skalldyr Italia Venninnemat Dagenderpåmat loveyoutopieces creepy Trening Naprapat verdens beste tilbehør Svettetokter kakefest slank deg sunn Lunsj Grill Overgangsalder fashion Katrine Feel good about your self Familiemiddag Omtanke hold deg frisk kjøttboller Fylla restemat insekter vennemat Poteter Hovedrett Nestkjærlighet Eid Soldager Førjulsmat døtre vegetar restitusjonsmat Frukt unntakstilstand vårløk Grønnsaker sushi smakfullt spareribs Thai Pakistansk mat sort/hvitt Styrkeøkt Strandliv Thank You pasta meal ettertanke Kylling enklere-blir-det-ikke Svinekjøtt krabber chili russetid Personlig trener Enkelt oliven maki kamskjell raskt og lekkert feel good rettferdighet grønnsakssuppe Nyttårsforsett ostemat Moules frites syltet frukt barn hot suppe sauser parmesanchips

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)