Hva sier pressen

BOKKLUBEN.NO 

  • Bli en vert uten prestasjonsangst
  • Mer enn 70 velsmakende, enkle og kjappe oppskrifter
  • Perfekte retter til vennemiddagen

 

Det er få ting som er så hyggelig som å treffe gode venner til uformelle middager for å oppdatere seg på de siste ukers begivenheter. Dette er boka for deg som egentlig liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd! Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter...

Det beste av alt

I Venner til middag finner du oppskrifter på mer enn 70 retter som har det til felles at de smaker fabelaktig og samtidig er raske å tilberede. Boka er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Hovedvekten av rettene er basert på grønnsaker, sjømat og hvitt kjøtt, sammen med urter og krydder - enkle, delikate råvarer med mye smak. Det viktigste av alt er likevel at alle rettene kan lages på under en time - og at mange også kan lages dagen i forveien. Det betyr at du slipper å stå og svette på kjøkkenet lang tid etter at gjestene har kommet og føle at du forsømmer vertinne/vert oppgavene dine samtidig som du går glipp av hele moroa.

Heftig og begeistret

Nina Cappelen har en humoristisk og begeistret stil som gir deg tro på at det er mulig å invitere til godt lag på 1-2-3. Alt her er basert på gode råvarer som er tilgjengelige i de fleste dagligvarebutikker, og ingen av rettene har lange ingredienslister som vil ta motet fra deg. For clouet, i følge Nina Cappelen, er kombinasjonen av få ingredienser som får det enkle til å framstå som avansert.

Miks og match

Inviter vennene hjem på tapas, og fyll bordet med smakfulle oliven, marinerte tomater, krydrede kjøttboller, små stykker av blekksprut og fast fisk, pateer og marinert hvitløk. Eller hva med Grisegodt med havsmak - en enretters kombinasjon av svin og scampi - som vil føre til gode sukk langs bordet? Det vil garantert gjøre noe for kokkeselvtilliten og mestringsfølelsen din. Er du allerede en habil vennekokk vil boka føre til ytterligere inspirasjon og glede. For nå blir det rett og slett lekende lett å invitere gjester til middag! Det er enklere enn du tror og gir alltid en masse glede tilbake.

Presentert av Sissel Stordahl, redaksjonen i Bokklubben

http://m.bokklubben.no/SamboWeb/mobil/produkt.do?produktId=3098614

 

GYLDENDAL.NO

Dette er førstehjelpsboken for dem som liker å invitere venner, men som synes det er vanskelig å finne tid og overskudd. Her får man oppskrifter på mer enn 70 retter som smaker fabelaktig og tar kort tid å tilberede. Alt er basert på gode råvarer som man får kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, og som passer til å ha på lager i fryser og matskap. Maten lager man i en fei! Best av alt: Boken er laget med tanke på at også uerfarne kokker skal få det til. Her er det ikke snakk om kompliserte framgangsmåter og timevis med strev på kjøkkenet, bare enkle, deilige retter. Nina Cappelen skriver i en humoristisk og begeistret stil som gir en tro på at det er lett som en lek å invitere til middag, enten det er hverdag eller fest.

http://www.gyldendal.no/Fakta-og-dokumentar/Mat-og-drikke/Venner-til-middag

Nina's Blogg

De siste bloggene

The ebony man
Blogg
Jeg ligger på magen på solsengen, mett etter lunsj og ørlite tipsy av rosévin, lukker øynene og nyte...
Les mer...
Jeg kjenner jeg må trekke pusten dypt...konsentrere meg for det som må komme.
Blogg
Jeg sitter i sofaen oppe på 'loftstuen', det nærmeste rommet jeg kan komme hennes, uten å virke påtr...
Les mer...
Jeg har ikke presset 2x4 kilo ut gjennom vagina, men jeg har allikevel født.
Blogg
Med litt undring, men mest interesse, har jeg fulgt debatten siste dager og hva som er 'best'; keise...
Les mer...
Det står en gammel benk i hagen...
Blogg
...så full av minner, på godt og vondt. Da vi flyttet inn i det litt rare og 'skjeve' huset ved Hal...
Les mer...
Lov meg én ting, sa mannen...IKKE selg henne!
Blogg
Som vanlig er jeg sent ute med ting som haster. Spesielt ting som innebærer et uforutsett innhugg i ...
Les mer...

Calendar

Loading ...

Ord Sky

love bilder Thank You Katrine savn bra nok loveyoutopieces Venner ettertanke dirty Poteter lørdagsdigg superenkelt restitusjonsmat Frukt reker ostemat Congratulations plommer Hverdagshygge Tomater secondhand litt fest i hverdagen Canary Island småretter frappé hold deg frisk slank deg sunn torsk Serrano kake kjærleik rosépepper sauser kjøttkaker Dagenderpåmat Italia drit i å bry deg Steinbit grønnsakssuppe kropp sushi sort/hvitt omelett pasta vårslepp aubergine/tomat/parmesan enklere-blir-det-ikke Omtanke sykehus kosemat Enkelt spoiled Fylla Nyttårsforsett vegetar jeg er her Leve livet misunnelse julegaver Kald drikke parmesanchips Grønnsaker Hummer venninner vårløk healty iskaffe Hamburger drinker Thai desserter Blåskjell Juledigg kjøttboller eggerøre chevre restemat shopping Skalldyr kamskjell drittsekk hjemløs Bacon Rosévin helse meal Noodler Feriemodus pestoboller chili godt nytt år Kjøtt oliven fiskesuppe foto Førjulsmat Il Buongustaio girlpower supersaft Nestkjærlighet fetaost parmesan Naprapat fashion syltet frukt verdens beste kjøttboller verdens beste Pizza olivenolje fresh elsker deg Svinekjøtt Høstsnadder spareribs røkelaks superdigg restitusjonsmat familie russebarn maki Feel good about your self ruccola Kyllingburger Personlig trener døttre hot suppe broccoli Trening tapas jul snacks boller kakefest maroccan oil Vær deg selv gjærbakst døtre reker i hvitløk ensomhet ferie pitabrød Sjømat nærdødenopplevelse botox sommerkveld scampi taco/wraps/tortillas salat top 10 Det gode liv suppe superdigg barn Be happy rakfisk cocktail Familiemiddag Iberico mammahjerte Spicy russetid smakfullt Soldager Svettetokter likør alene Ziconda selvpleie friskt Styrke feel good mozarella Sunn mat! solskinnsboller raskt og lekkert Kylling bake Grill rettferdighet møkkamenn aubergine unntakstilstand images Spania egg Mett av en rett Pakistansk mat Strandliv Hovedrett krabber Sommermat forretter insekter rynkefri Tzatziki avocado pen spinat Pynt behappy gjørdetenkelt influensa Eid kjærlighet Frokost Middelhavet pommes frites Lev godt eplekake Søndagsdigg Indrefilét halloween på egne ben creepy neger tomatsaus død Øl&Aquavit Laks Venninnemat healthy hverdagsmiddag søndagsmiddag kreft paprika pretty vennemat ost Feriemat Må ha Sandwich tilbehør Nattmat Lunsj Styrkeøkt barnevennlig middag kvinnefest Overgangsalder Fisk Moules frites myk hud hjemmelaget voldtekt coctails chèviche kylling

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Logo (2)